De (hopelijk) laatste update

Vanochtend heeft Mr. T. de specialist aan de lijn gehad. Die bracht goed nieuws!

De nierfunctie is inmiddels weer bijna 50% (voor iemand van de leeftijd van Mr. T. en met zijn lichaamsbouw is een nierfunctie tussen de 60-70% meer dan prima dus hij hoeft nog maar een klein stukje). Ontstekingswaarden in bloed zijn normaal, fosfaat dito.
Hij mag pijnmedicatie af gaan bouwen, hopelijk blijkt dan snel dat de pijn ook verdwenen is. Als dat niet het geval is, moeten we kijken of fysio uitkomst biedt.
Er is nog steeds geen definitieve uitslag van de biopsie maar eigenlijk is dat ook niet heel relevant meer voor ons omdat het zo goed gaat met de nierfunctie.

Op 21 januari moet hij 24 uur urine verzamelen en op 22 januari moet hij bloed gaan laten prikken, dan heeft hij op 26 januari een gesprek in het ziekenhuis en horen we hoe het verloop is. Gezien het voorspoedige verloop nu hoeft hij tussentijds geen bloed meer te laten prikken. Als we ons zorgen maken of vragen hebben, mogen we altijd bellen.

Het is nu zaak om aan te sterken want Mr. T. heeft veel ingeleverd. Dat zal nog wel wat tijd in beslag nemen maar zoals het er nu voorstaat komt gewoon alles helemaal goed!

Iedereen hartelijk dank voor de belangstelling. Dat heeft ons goed gedaan. ♥♥♥

21 gedachten over “De (hopelijk) laatste update

 1. Fijn dat het allemaal een stuk beter gaat! En nu de tijd nemen om bij te komen van alle toestanden en de schrik.

 2. Als dát geen goed begin van het nieuwe jaar is wat dan wel! Hij zal dus één van de weinige zijn die in het nieuwe jaar wil aankomen i.p.v. afvallen;-) Gefeliciteerd
  Ik weet uit ervaring hoe fijn het is dat önze” bloggers zoveel medeleven hebben!

 3. Fantastisch nieuws! Wat fijn voor jullie. Dat aansterken komt wel goed. Wat zo’n rottig virus eventjes kan aanrichten, zeg.

 4. Het idee dat je kan bellen wanneer het nodig is, geeft rust. Aansterken kan best een behoorlijke tijd in beslag nemen maar het is voor een goede zaak. Ik ben blij te lezen dat Mr. T zo’n vooruitgang boekt.

 5. Oh jemig ik lees net terug, wat een heftige tijden, wel fijn te lezen dat t allemaal weer stukken beter gaat en hij weer fijn bij jullie thuis is.

 6. Gelukkig goed nieuws, laat hem rustig aan aansterken en hopelijk komt het dan ook echt allemaal goed! Fijn!

 7. Oh wat een heerlijk en goed nieuws! Nu bijkomen 😘.
  Ik wilde dat ik hetzelfde kon zeggen maar dat is helaas niet zo.

Reacties zijn gesloten.