9 gedachten over “Hij haalt de woorden uit mijn mondtoetsenbord

 1. Door Twitter blijf ik op de hoogte van allemaal positiviteit over natuur, wetenschap en blijheid. Geweldig dus. Maar dat haalt helaas nooit de publiciteit. Iedereen moppert altijd over hetzelfde.

 2. Ik begin me steeds vaker of te vragen of internet nog wel zo’n goede uitvinding is.
  Focussen op de goede kanten ervan dan maar ;-)

 3. FB heb ik al jaren niet meer.
  Twitter sinds enkele weken exit!
  Het is een wereld van oordelen en veroordelen, BAH!
  Er wordt grif gebruikt gemaakt van, ALLES WAT JE VOEDT GROEIT
  En bijna alles in het negatieve!

 4. Deze meneer zegt vaak dingen waar ik het geheel mee eens ben. Ik snap van dat hele Twittergedoe geen bal. Van FB trouwens ook niet. Al die one-liners, al dat gescheld en gezeur. Als je het per ongeluk eens ergens leest krijg je wel een heel vreemd beeld van de samenleving. Lijkt niet op wat ik zelf meemaak in ieder geval. Ik ken ook geen mensen die zich bezighouden met dit soort ‘vermaak’. Die hebben wel wat beters te doen. Het is allemaal verveling, pure verveling.

Reacties zijn gesloten.