Kerstvakantie!

Mijn kerstvakantie viel behoorlijk in het water door de ziekte van Mr. T. dus ik ga nu in de herkansing. Vanaf vandaag heb ik, tot en met 18 februari, gewoon helemaal kerstvakantie! Hoe tof is dat dan wel niet?

Morgen ga ik de vijftigste verjaardag van een vriendin vieren. Zij viert over een x-aantal weken samen met haar man een ‘samen 100-feestje’ maar ze wilde haar eigen 50ste verjaardag niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en nodigde daarom alle vrouwen die iets voor haar betekenen uit voor een high tea. Is dat nou niet leuk?

Verder is het vanaf vrijdag natuurlijk carnaval hier in de regio. De Student heeft snode plannen voor alle dagen en zal het dus hartstikke druk hebben en zelfs De Scholier waagt zich voor het eerst aan een avondje carnaval. Ik ben benieuwd wat ze er van vindt, want ze is niet zo van de (grote) groepen. Mr. T. gaat zijn eerste alcoholloze carnaval sinds vele, vele jaren meemaken. Ik ben benieuwd hoe hij dat gaat vinden.

Zaterdag is het hier traditioneel optocht kijken en op zondag vertrekken De Scholier en ik voor een klein uitje. Rijssen is onze reisbestemming, dus als iemand nog tips heeft in die regio: ze zijn welkom. De Scholier is op de hoogte van het feit dat we op zondag lekker gaan wandelen op de Sallandse Heuvelrug en ze verheugt zich er enorm op (not!), maar de maandag is zij de baas over de agenda (zal wel shoppen worden).

Voor de rest heb ik 0,0 plannen al ben ik bang dat de keuken ook nog wel gepoetst zal moeten worden.

En het aller-, aller-, allerfijnste vind ik dat ik vanaf aanstaande zaterdag gewoon 9 dagen lang geen wekker hoef te zetten!

19 gedachten over “Kerstvakantie!

  1. Wat een heerlijk vooruitzicht. Geniet van de rust en leuke dingen.
    (en probeer je niet te druk te maken over zaken waarop je geen invloed hebt ๐Ÿ˜‰
    Fijne (Kerst-)vakantiedagen.

  2. dat is zeker lekker. geen wekker. ๐Ÿ™‚ en vakantie! carnaval is dan weer minder ๐Ÿ˜‰ en ik begrijp dat het met mr. t. ook al stukken beter gaat, fijn!

  3. Fijne vakantie! Het is je gegund na je mantelzorg nu dus tijd voor jezelf๐Ÿ€

    PS je stukje ging achter een slotje, hoop dat je daar nu ook rust in hebt gevonden

  4. De Canadese begraafplaats in Holten. Maar die is in de wintermaanden op maandag gesloten. Zondag wel open. Mooi te combineren met een wandeling op de Holterberg. Ommen is ook een heel leuk plaatsje.

  5. De temperatuur is nu mรฉรฉr Kerstvakantie dan tijdens echte kerstvakantie, maar zal evengoed fijn even niet ( al te veel) te mรณeten. Veel plezier รฉn een beetje rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *