Hieperdepiep hoera …

… voor mijn schoonvader die vandaag

wordt en ook voor mij want ik bereik vandaag de broekie-leeftijd-als-je-naar-mijn-schoonvader-kijkt van maar liefst

jaar jong.

En omdat het tenslotte zondag is plak ik aan deze feestelijke dag toch nog even een recensie vast. Ik las ‘Voor mij‘ van Jojo Moyes die daarmee -denk ik- haar trilogie (deel 1 en deel 2) over Louisa afmaakt.

Louisa Clark heeft besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben … Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Moyes schrijft vlot en Lousia is gewoon een heel sympathiek hoofdpersoon die je als lezer het allerbeste gunt. Ook in dit boek zit de nodige humor en ook een aantal leuke levenslessen. Al met al gewoon een fijn boek.

12 gedachten over “Hieperdepiep hoera …

  1. Gefeliciteerd en wat een heerlijk weer heb je uitgekozen voor je verjaardag! Ik wist trouwens niet dat er een deel 3 was. Ik vond deel 1 en 2 heel mooi dus ga snel op zoek naar het laatste deel.

  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie dag om jarig te zij n hè de zondag! En ook met je schoonvader natuurlijk, wat een leeftijd!
    Ik wens je een mooie dag en een heel mooi nieuw levensjaar!

    Ik ben aan deel 2 bezig over het leven van Louisa Clark, ongeveer halverwege. Ik vond deel 1 geweldig, Jojo Moyes is een geweldige schrijfster. In deel 2 moest ik weer een beetje omdenken. Maar ook dit boek zit goed in elkaar.. Ben erg benieuwd naar ‘Voor mij’!

  3. Jou had ik al gefeliciteerd dus nu zeg ik: Gefeliciteerd met je schoonvader!!

    Dat jullie beide maar een heerlijke dag mogen hebben. Volgens mij werkt het weer best wel mee.

  4. Proficiat en een fijne dag!

    Lakse vriendin heeft zich inmiddels gemeld met veel excuses (haar stilzwijgen werd veroorzaakt door verbouwing en verhuizing ivm samenwonen; de 2 kinderen en 2 stiefkinderen met partners en kinderen die ze al had en de 4 kinderen van haar vriend ook met partners en kroost). Ze schrok toen ze zag dat ze al lang had moeten reageren. In ieder geval: we eten binnenkort samen. Ik ben daar blij mee maar ben het knagende gevoel nog niet kwijt. Hopelijk ebt dat nog weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *