Dertien

Gossiemikkie, het is bijna niet te geloven maar vandaag begint mijn blog aan zijn (haar?) dertiende levensjaar. Op 26 maart 2006 plaatste ik mijn allereerste blogje en sindsdien zijn er vele gevolgd. Eerst lange tijd bij web-log, maar daar ging het op enig moment gruwelijk mis en inmiddels schrijf ik alweer bijna zes jaar op mijn eigen domein mijn verhaaltjes.

Af en toe heb ik wel een dip maar over het algemeen ben ik vooral heel erg blij met deze hobby. En het teruglezen van mijn schrijfsels vind ik nog altijd heel erg tof. Zeker als het gaat om de blogjes over mijn bloedjes van kinderen of de ‘gedachten-blogjes’.

Ontlurken (wat betekent dat je je lezers die nooit of zelden reageren vraagt om voor één keer (en liefst stiekem ook wel vaker) te reageren door op z’n minst te laten weten dát ze meelezen en wellicht dat ze dan ook nog even aangeven hoe lang ze al meegeven of iets anders van zichzelf vertellen of wat dan ook) heb ik ook al een aantal keer gedaan op mijn blog en omdat mijn blog vandaag tenslotte jarig is (voor zover een blog natuurlijk jarig kan zijn), lijkt het me wel zo leuk als naast de trouwe reageerders (die mij ongetwijfeld gaan feliciteren met mijn prachtige blog en mij (en daarmee henzelf uiteraard) nog vele jaren blogplezier wensen) ook de vele, vele lurkers die hier dagelijks komen vandaag een keer van zich laten ‘horen’ want dat zou ‘uw blogvrouwe’ enorm op prijs stellen. Waarvan akte!

En omdat wie jarig is natuurlijk trakteert … pak een stukje taart. Of voor de mensen die liever een gezond hapje nemen: ik heb ook manderijntjes. Tast toe en geniet ervan!

Hieperdepiep hoera!

28 gedachten over “Dertien

  1. Alsnog gefeliciteerd :-)… ooit ook begonnen met weblog…tot het gruwelijk misging haha… en ook al wat jaartjes aan het bloggen. Blijft zeker leuk om terug te lezen en die dippen horen er gewoon bij, toch? Wens je nog heel veel schrijf- (en mezelf dus lees)plezier 🙂

  2. Gefeliciteerd!!! Toen ik je startdatum zag, bedacht ik me dat de mijne ook ongeveer uit die tijd is. Ga ik checken… Ben ik begonnen op 28 maart 2005! Verhip! Mijn weblog is jarig!

  3. Volgens mij heb ik me al eens ontlurkt, in ieder geval van harte. Kijk bijna dagelijks of je een nieuw logje hebt geschreven.

  4. gefeliciteerd, hoe lang ik bij je lees weet ik niet (hou ik niet bij) en ik denk dat ik een enkele keer al wel gereageerd heb op een blogje van jou.

  5. Gefeliciteerd met je 13e verjaardag. Fijn dat ik mee mag lezen bij alles wat jou bezig houdt. Ik geniet ervan en hoop dat nog lange tijd te mogen doen. Liefs, Kier.

  6. Best bijzonder om al dertien jaar een blog te hebben. Ik lees met veel genoegen al een paar jaar mee. Je hebt een mooie, eigen stijl om wat je meemaakt om te zetten in fijne blogs. Gefeliciteerd!

  7. Grappig dat jij ook ooit bent begonnen op weblog.nl. Wat een drama was dat toen zeg, zou volgens mij maar een paar dagen duren maar dat werd maanden in mijn herinnering. Ik ben toen na een week of twee overgestapt op blogger.nl.

  8. Hartelijk gefeliciteerd met je blog-verjaardag. Ik lees hier in Engeland al jaren mee, maar reageer zelden. Bedankt voor je schrijfsels.

  9. 13 jaar, dat is lang. Ik lees denk ik al en jaar of 5 mee bij jou en blog zelf vanaf december 2017. Als je wilt lezen wie ik ben zul je al mijn blogs moeten scrollen want een mooie blogindeling zoals bij jou is me nog niet gelukt.

  10. Gefeliciteerd, wat een tijd al weer. Ik lees al behoorlijk lang mee, niet 13 jaar maar wel lang.
    Af en toe reageer ik wel maar vandaag zeker. Bedankt voor de manderijn. 😁

  11. Hartelijk gefeliciteerd. Ook ik blog nu dertien jaar. Eerst bij
    twenty-six, deze blogjes zijn er niet meer. Toen mocht ik een aantal jaren onder iemand anders wonen, wel met eigen naam en ingang etc. en nu blog ik al weer jaren voor ‘mijn eigen’. De laatste tijd scheen ik ook last te hebben van een dip, maar het diepste dieptepunt is geloof ik voorbij.
    Ik mag ook graag zo nu en dan mijn eigen blogjes teruglezen. Vandaag nog, het was de hoogste tijd om violen in potten te stopen zo leerde mij de historie van vroegere blogjes.

  12. Gefeliciteerd, wauw… mijn eerste logje schreef ik zelfs nog een paar maanden eerder, in dec. 2005. Hoelan ik mee lees weet ik niet precies maar “gelurkt”heb ik nooit. In dat teruglezen herken ik natuurlijk álles, heerlijk toch zo’n dagboek met toegevoegde waarde, want dát zijn de reacties natuurlijk.

  13. Dertien jaar, dat is niet niks, zeg. *pakt mandarijntje, legt het terug en pakt toch stuk taart*
    Ja, het is een leuke hobby en in blogland leven leuke lui. Ik blijf het zeggen!

  14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, verjaardag van je schoonvader én met je blog jubileum.
    Volgens mij ontlurk ik ieder jaar wel en reageer af en toe. En bij een fantastisch boek mail ik je 😉
    Ik lees zo’n 10 jr mee denk ik. Zelf ook 2 dochters. Ik lees heel graag je boeken log en soms als ik over een boek hoor dan kijk ik even of jij er ooit over schreef. Mijn gezin heeft een andere dynamiek dan jouw gezin maar ik vind het leuk om over te lezen. Of zoals laatst bij je blog over een vriendschap. Dan reageer ik ook en hoop ik dat je er later nog eens op terug komt.
    Ik hou mij verder bezig met mijn werk in het zkh, de kinderen en heb een druk sociaal leven.
    Mijn voornaam vind jij prachtig.
    Ik ga voor het mandarijntje.
    Fijne dag 🌺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *