Herinnert u zich deze nog, nog, nog …

Alleen de heel, heel, heel trouwe lezers zullen zich deze nog herinneren. Dus eigenlijk denk ik dat dat voor niemand zal gelden want er zijn niet zoveel mensen meer over van de oude garde.

Maar dat house dat dus al sinds maart 2008 te koop stond is verkocht!!! Hatsikidee en hoera ende hoezee!!! Het is in 2008, net voordat de crisis in volle hevigheid losbarstte, te koop gezet voor bijna € 450.000,= en is verkocht voor heel, heel, heel veel euro’s minder. Maar ha, dat maakt niks uit want uiteindelijk wordt er toch nog winst opgemaakt en daarnaast is het van de 10 jaar dat het te koop stond ruim 8 jaar verhuurd dus ook daarmee werden inkomsten binnengehaald.

Suf eigenlijk nietwaar? Zoveel zakken in je prijs en toch nog winst maken. Bizar en tegelijk maakt het weer duidelijk hoe raar die hele huizenmarkt in elkaar zit. Wat je trouwens nu ook weer continu hoort: de huizenmarkt is overspannen, er is geen aanbod, er zijn een boel mensen die huizen opkopen om ze dan voor veel geld te verhuren et cetera. Goh, je zou maar op jezelf willen gaan wonen als jong volwassene. Kleine kans dat het gaat lukken. Hoe zuur is dat dan wel niet.

Lang verhaal kort: morgen is de overdracht en tekent een neef van Mr. T. (het huis blijft dus uiteindelijk zelfs in de familie) het koopcontract. Ik hoop dat hij en zijn lief er heel, heel, heel gelukkig worden!

Hoe zit het met jou? Koopwoning of huurwoning? Verhuisplannen of zit je wel goed?

 

13 gedachten over “Herinnert u zich deze nog, nog, nog …

  1. Fijn dat het verkocht is! Vanaf 2008 is wel heel lang! Wij hebben een huurappartement. Nooit een koopwoning gehad en voor mij hoeft het ook niet. Als er nu iets stuk is, wordt het gewoon gerepareerd.

  2. Wij wonen al meer als 40 jaar in dezelfde woning, die we toen het nog oud en vervallen was voor één hele gulden kochten excl de grond,nu jij weer.We willen als we niet meer varen wel verhuizen naar iets aan of op het water.
    Ik kon het berichtje ook niet openen maar zal het best wel gelezen hebben indertijd,lees hier al zo lang. Grote zus was nog klein en kleine zus helemaal mini en jullie nog zonder boterbriefje.

  3. Ons vorige huis na 25 jaar met aardige winst verkocht hoewel we er óók veel geld ingestoken hadden dus wat is winst. Toen ons huidige huis gekocht dat nu na 30 jaar bijna 4x zoveel waard is volgens de WOZ waarde. Maar mooi dat het huis nu eindelijk verkocht is. Het logje kan ik niet in komen dus ik weet niet of ik toen al hier las.

  4. Door echtscheiding ons mooie huis moeten verkopen.
    Zij ging huren en ik kocht een onogelijke maisonnette van 80 m.
    Met 2 jaar dat huilhuis weer verkocht, had toen echt de markt mee.
    Vette winst!
    Nu huurwoning.

  5. Ik kom niet in het berichtje! Kan zomaar zijn dat ik toen al bij je las hoor!
    Sinds 1976 koopwoningen gehad, een keer tussendoor 2,5 jaar gehuurd.
    En nu sinds 2013 weer huur, bevalt prima. Als er iets is zorgt in 90% de WBV voor de oplossing.

  6. In 2009 hebben vriend en ik een huis gekocht. We hoefden zelf niet te verkopen (thuiswonend en gehuurd) en konden dus heel snel een goede deal maken. Voor ons was de crisis positief.
    We zijn nog altijd heel blij met ons huis en blijven er graag wonen.

  7. We blijven ook zitten waar we zitten , bij ons in de buurt wonen ook veel huizen opgekocht helaas door handige henkies die er veel geld aan willen verdienen..tja..de overheid heeft dit ook heel makkelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *