Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij bijzonder

OMG, dat was wat ik dacht toen ik gisteren, toevallig, een paar foto’s zag van het zogenaamde Met Gala. Heus, ik keek mijn ogen uit. Heerlijke foto’s, absurde jurken, vreemde make-up. Bizarre verschijningen. Dus voor het allereerst in mijn blogcarrière hier een logje over ‘mode’.

Ik ontdekte dat het thema van het gala ‘Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination’ was en zo te zien werd daar graag aan voldaan.  Zouden die dames en heren zich nu werkelijk op hun gemak voelen in die, vaak bizarre, outfits vroeg ik me af? Ik kan het me niet voorstellen. Zeker niet de dames met die hele strakke jurken waar de boobs zo ongeveer uitploffen. Ach, het is mijn zorg natuurlijk niet.

Wat me ook opviel is dat ik bijna niemand van de beroemdheden kende. Wel een aantal, maar ik denk toch zeker 78,6% niet. Oei, ik word oud!

Het is in ieder geval zeker dat de heren en dames ontwerpers los hebben kunnen gaan.

Enfin: kijk gerust je ogen uit (het zijn heul veul foto’s want ik kon nie kiezen niet welke ik eruit zou moeten laten). Ik weet zeker dat je regelmatig zult moeten (glim)lachen.

       

Volgens mij ben ik trouwens super illegaal bezig nu door al deze foto’s te plaatsen. Laat ik daarom voor de zekerheid maar even melden dat ze allemaal van Getty Images zijn.

19 gedachten over “Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij bijzonder

  1. Jaaaa mannekes… Ik zal nooit snappen waarom er zoveel geld wordt gespendeerd aan outfits die té speciaal (en duur) zijn om meer dan één keer te dragen. En dat terwijl er zoveel goede doelen zijn, als je dan toch geld te veel hebt…

  2. Nooit van het gala gehoord, maar de gasten zien er waanzinnig uit! Zitten wel prachtige outfits tussen.

    En over Getty; ik dacht dat die alleen maar betaalde foto’s leveren?

  3. Ik heb er een herkend.. 😉 maar op het eind ging het scrollen in zo’n hoog tempo dat ik best iemand gemist kan hebben.
    Not my cup of tea …

  4. Ik heb geen idee waar dit over gaan, het MET gala? Met wat? Mode en kunst, tja… soms beetje vreemd. Ik doe gewoon mijn zwarte jurkje met of zonder panty maar aan.

  5. Sommige creaties vind ik echt wel prachtig. Onhandig om te dragen maar super mooi. Nu ben ik überhaupt al een fan van kostuumdrama’s en zo, en ik mezelf best wel eens in zo’n jurk willen hijsen (en dan niet naar het toilet moeten)…
    Overigens de eerste foto is Katy Perry. De rest kan ik van gezicht maar zou ze zo niet kunnen noemen.

  6. Als verkleedpartij hélemaal top, ik ben gek op een verkleedpartij. Er zitten práchtige creaties bij, maar natuurlijk niéts om in naar de supermarkt te gaan.En laat het je troosten, ik herken echt niémand.

  7. De meesten (ik weet van geen eentje de naam laat staan dat ik weet wat ze in het dagelijkse leven doen) kijken er niet echt vrolijk bij. Dus het zal wel erg knellen en prikken, misschien is het ook wel behoorlijk zwaar en zweterig om te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *