Hyperrealisme

Samen met De Scholier ging ik de dag na Hemelvaart naar Rotterdam naar de expositie over hyperrealisme. Ik had er al op diverse blogs, in de krant en op facebook over gelezen en toen we een tijd geleden in Voorlinden waren en daar ook zo’n prachtig en enorm gedetailleerd beeld zagen wist ik dat ik daarvan meer dingen wilde zien. En ik heb ervan genoten. Wat een prachtige beelden (al vond ik dat er ook wel wat beelden stonden die niet echt ‘hyperrealistisch’ waren.

Prachtig!

Die waterdruppeltjes. Fantastisch!

Een van onze favorieten.

De Scholier vond de enorme baby maar eng!

Een bizar beeld. Aandoenlijk vanuit de ene hoek en akelig (met die mannenarm) vanuit de andere hoek.


Ach dat vrouwtje …

Voetenfetisjist? Nee, onder de indruk van de detaillering.

Ik maakte nog veel meer foto’s, maar het is bijna niet te doen om keuzes te maken.

Verder hadden De Scholier en ik een heerlijke dag!

Vandaag viert de dame trouwens haar ‘kinderfeestje’. Om 13.30 uur arriveren hier zo’n 11 kakelende pubers die hier komen lunchen en komen chillen. Wow, morgen wordt mijn ‘kleine’ wonder gewoon alweer 13! ♥♥♥

15 gedachten over “Hyperrealisme

  1. Van harte gefeliciteerd met je dochter! Dertien jaar…waar blijft de tijd?
    Toen ik de eerste keer foto’s zag van de tentoonstelling, kon ik niet geloven dat het nep was. Ik dacht dat ik echte vrouwen zag. Wat ongelofelijk knap.
    Gezellig zo’n dag met je Scholier ♥

  2. Proficiat aan de scholier!
    En ik hoop dat die tentoonstelling nadien gaat rondreizen, want de kans dat ik voor 1 juli in Rotterdam geraakt is quasi nihil, terwijl het er wel ongelooflijk de moeite uitziet. Echt waw!

  3. Gefeliciteerd met je dochter. Een van mijn vriendinnen stuurde ook foto’s van de Kunsthal, vooral die baby vond ik ook best eng eruit zien.

  4. Meisjes van 13, er net tussenin…. zong Paul van Vliet gefeliciteerd! maar de jonge dame heeft behoorlijk volwassen trekjes als je het mij vraagt! Mooi om dit samen met haar te kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *