Bingewatchen

Wij hebben via Ziggo zo’n alles in één pakket en ik heb via Vodafone mijn mobiel abonnement en daarom kregen we een tijd geleden gratisch een extra service erbij. We konden kiezen uit Series en Movies XL of een zender waarop je heul veul sport kunt kijken. Nou, die keuze was wat mij betreft snel gemaakt. Nou moet ik zeggen dat Mr. T. niet eens weet dat die tweede optie bestaat, en dat zal ik via jullie ook vast niet horen. Toch?

Eigenlijk kijk ik, denk ik, niet heel veel televisie. Ik volg af en toe series en daar blijft het dan wel bij. De afgelopen tijd heb ik bijvoorbeeld ‘de 12 van Oldenheim’ en ‘The Blacklist’ gekeken. Maar een tijd daarvoor was er niet heel veel op tv en toen kwam ik erachter dat ik via dat extra abonnement gewoon ‘Outlander 3’ kon kijken! Wow, wat ongelooflijk gaaf!!! Ik vind de boeken met Jamie en Claire echt geweldig en ik kan niet wachten tot deel 9 verschijnt want ik ben zo benieuwd hoe het allemaal verder gaat!

Enfin: de combinatie Outlander 3 en dat abonnement via Ziggo betekende dus dat ik voor het eerst in mijn leven een soort van ‘gebingewatcht’ heb. Volgens mij heb ik in iets meer dan een week tijd alle afleveringen gekeken. Al geloof ik dat dat eigenlijk geen echt bingewatchen want dan zou je zo’n serie volgens mij in twee of drie dagen tijd moeten kijken. Ik heb er in ieder geval van genoten.

Waar ik op dit moment weer van geniet is de tweede serie van Tyrant. Die komt op RTL5 en vind ik echt heel erg gaaf: een goed verhaal en een zeer appetijtelijke hoofdpersoon dus tel uit je winst. En een serie waar dus gewoon elke week een aflevering van op tv komt. Eigenlijk wel zo relaxed vind ik. Want uren achtereen achter (voor?) de televisie zitten, dat ligt me gewoon niet zo.

Welke serie kun jij mij aanraden en is bingewatchen aan jou besteed?

11 gedachten over “Bingewatchen

  1. Ik heb True Blood gebingewatcht (schrijf je dat zo?) en Vikings en Game of Trones liggen nog op me te wachten. Ik kijk alleen van DVD, ik heb geen abonnement op de verschillende aanbieders en leen dus mijn series van anderen.

  2. Nee Bingwatchen zal ik nooit doen. We hadden op een gegeven moment wel 5 aflevering van de 12 van Oldenheim ingeblikt, maar dan nog kijk ik er niet meer dan 2 achter elkaar. het eind van deze serie viel mij tegen. Een beetje te bizar.

  3. Ik kijk ook heel graag Outlander maar helaas geen Ziggo en op Netflix staan nog geen nieuwe afleveringen (voor zover ik weet). Ik heb ook de boeken gelezen maar moet zeggen: af en toe wel wat saai. De serie is wat levendiger hoewel ik in het begin wel moeite had met de personages ‘live’ te zien. Je vormt toch een ander beeld in je hoofd. Jamie was in mijn fantasie veel forser gebouwd, maar goed. Je kan niet alles hebben…

  4. Oh ja hoor, ik houd er ook wel van! En als het een erg goede serie is Jan ook gelukkig. Wij hebben de 12 van Oldenheim maanden geleden op Videoland in 3 dagen gezien. Geweldig. En Hollands Hoop ook. Er moet maar weer eens een goede Nederlandse serie komen. Helaas hebben ze tegenwoordig vaak maar 1 aflevering per week op Videoland staan van series die nog op TV zijn. Dan denk ik, daar heb ik dat abonnement niet voor. Maar er is genoeg andere keus ook. Ik vond ‘Broadchurch’ en ‘Hinterland’ er goed en “The Good Docter” en volg nu “The Handmades Tale”.

  5. Ik ben dol op bingwatchen , vooral met slecht weer en een leuk handwerkje. Heerlijk! Ik heb dus via netflix Tyrant gekeken (daar is seizoen 3). En the handmaids tale..die is zo goed!! Ik kijk nu Marcella (netflix) ook zo ontzettend spannend. En via ziggo..marry kills people, die is ook zo goed. Je ziet ik ben een echte liefhebber 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *