16 gedachten over “En als je dan op je werk bent zie je dit … oeps

  1. Ja, hoor. Ooit gehad met een blauw en een bruin paar. Mijn nichtje reageerde destijds op Facebook met: β€œen thuis heb je nog zo’n paar” πŸ˜‚

  2. Moest toch ook even kijken voor ik het doorhad… dus zal niet al te veel mensen zijn opgevallen.

  3. Dat soort dingen heb ik altijd heel snel door. Op de één of andere manier heb ik daar oog voor. Dat heeft ook zeker eens voor discussies in een schoenenzaak gezorgd. Totdat ik er buitenlicht mee opzocht om het te laten zien. Toen zag iedereen het.

  4. O heel schappelijk hoor, Henk had ooit een bruinleren schoen aan de ene voet en een zwartleren schoen aan de andere. Hoewel hij gewoon in de drukkerij werkte , en alle collega’s het a; gezien hadden, is hij toch naar huis gekomen om te wisselen;-)

  5. Oei, zou mij ook zomaar kunnen gebeuren! Toen ik pasgeleden zwarte schoenen kocht die ik ook al in het donkerblauw bezat, heb ik mijzelf streng toegesproken. Ik moet ze altijd in de juiste doos opbergen, en op de doos staat de kleur geschreven. Tot op heden gaat het goed…

Reacties zijn gesloten.