Gele watermeloen

Oh, wat houd ik toch van deze tijd van het jaar. Al dat heerlijke fruit dat er te koop is. Kersen, druiven, aardbeien, perziken, nectarines en allerlei soorten meloenen. Fantastisch lekker gewoon.

Laatst zag ik in de supermarkt een ‘gele watermeloen’ liggen. Of nou ja, de buitenkant was gewoon groen zoals een ‘normale’ watermeloen, maar de binnenkant zou dus geel zijn. En tja, dat soort dingen wil ik dan toch altijd even proberen. En jawel, een gele binnenkant. Smaken deed hij prima, lekker sappig, maar ook lekker stevig. Niks mis mee dus.


Welk zomerfruit heeft jouw voorkeur? En probeer je snel ‘nieuwe’ producten die op de markt komen?

13 gedachten over “Gele watermeloen

  1. Ik ben wel fan van nectarines en perziken! Watermeloen eet ik niet zo graag, eigenlijk, en gewone meloen steeds minder – het kan aan mij liggen maar ze leken vroeger zoeter en smaakvoller.

  2. Gek… ik vind de rode variant er lekkerder uitzien. Ik vind meloen trouwens erg lekker. En perziken, kersen en druiven. En af en toe een banaan.

  3. Deze zomer zijn we grote fan geworden van mango … naast naar gewoonte aardbeien, blauwe bessen, kiwi, banaan en roze pompelmoes ‘s morgens bij het ontbijt.. Die gele meloen klinkt en ziet er in elk geval echt ook lekker uit. Hier momenteel honingmeloen. Bijzonder dorstlessend, zo’n meloen op deze hondsdagen. Hier thuis hangt ook zo’n fruitkalender (welk fruit in welke maand?)

  4. Zoonlief vindt watermeloen erg lekker, en eet zo’n hele in een mum van tijd helemaal op! Zelf ben ik dol op kersen en aardbeien….iedere week weer vers!!

  5. Ik hou van alle fruit maar vorig bleek ik opeens allergisch te zijn voor aardbeien, erg jammer want ik vind ze heerlijk. En ja, ik hou van uit proberen.

  6. Ik ben allergisch voor het meeste wat er op de markt is en dan bedoel ik het gif op het fruit. Ik at graag bananen maar kan tegenwoordig eigenlijk niks meer eten.

  7. Maar smaakte ‘ie ook anders dan een gewone watermeloen?

    Ik ben zelf ook dol op al dat heerlijke zomerfruit, vind dat echt ontzettend genieten!

  8. In grote lijnen ben ik gewoon te lui om fruit te eten. Meloen heeft zeker niĆ©t ,mijn voorkeur…bbrrr…. net als ananas, Aaerdbeien en kersen zijn wel smakelijk maar toch wel veel gedoe;-) nee dus, ik zal niet snel nieuwigheden proberen ,heb het al moeilijk genoeg met wat er is.

Reacties zijn gesloten.