De buren van nr. 9

Best een aardig boek vond ik ‘De buren van nr. 9‘ van Felicity Everett.

Een verontrustende vriendschap heeft grote gevolgenā€¦ Sara en Neil hebben sinds kort nieuwe buren: Gavin en Lou zijn artistiek, hip en sexy. In vergelijking met hen voelt Sara zich maar gewoontjes. Ze is dan ook gevleid wanneer Lou en Gavin aansluiting zoeken. Binnen de kortste keren zijn de twee stelletjes soulmates en volgen er veel gezellige avonden, flessen wijn, verhalen en geheimen. Hoe meer tijd Sara met Lou en Gavin doorbrengt, hoe meer behoefte ze heeft aan veranderingen in haar eigen leven. Maar die veranderingen hebben een prijsā€¦

Het is al snel zo dat Sara geeft en geeft en geeft en Lou neemt en neemt en neemt. Sara ziet dat wel, maar ze is niet in staat het tij te keren. Dat heeft deels te maken bij het graag erbij willen horen ten koste van andere, vertrouwde dingen en Sara geeft daar dan ook vrij gemakkelijk dingen voor op. Als ze dan ook nog verliefd wordt op Gavin wordt het allemaal wel heel ingewikkeld.

Dit boek is geen hoogstaand boek, maar het verveelt ook geen seconde. Daarbij heeft het boek aan het eind nog een bizarre ontwikkeling voor je in petto. Ik had die in ieder geval niet aan zien komen.

4 gedachten over “De buren van nr. 9

Reacties zijn gesloten.