Wie is de mol rat?

En er ligt alweer een vriendendag achter ons. Want trouwe lezers weten immers: iedere derde zaterdag van maart en iedere derde zaterdag van september doen we iets leuks met de vriendengroep. Volgens mij doen we dat inmiddels al weer ruim vijfentwintig jaar, dus het is best lastig om steeds nieuwe dingen te organiseren.

De organisatie van afgelopen keer was daar echter zeer goed in geslaagd. Ze hadden via een bureau (zie logo hieronder) gekozen voor ‘Wie is de mol rat?’. Het was echt heel, heel erg geslaagd. Wat hebben wij een lol gehad. Leuke opdrachten, intensief app-contact met de organisatie die nieuwe opdrachten aanleverde, daardoor nog meer ‘stress’ en dan ook nog proberen tactisch te spelen. Het was echt geweldig. Dus mocht je binnenkort iets moeten organiseren: google op de naam hieronder en je komt vast wel op iets leuks uit.

Omdat we nog steeds niet aan inflatie of indexering of hoe dat dan ook heet doen, is het per persoon bedrag dat we aan de vriendendag willen besteden al jaaaaaaaaren maximaal € 50,= per persoon. Dat betekent dat je vaak een ‘dure’ activiteit doet en dan de rest zo goedkoop mogelijk maakt. Omdat het spel best prijzig was, had de organisatie dit jaar de rest van de vriendendag bij iemand thuis georganiseerd. Toen we daar arriveerden was er heerlijke zelfgemaakte pompoensoep met aansluitend een pizzabuffet. De avond werd ook daar doorgebracht met kletsen en uiteraard nog een activiteit. Dat was dit jaar een pubquiz. Ikzelf ben na het eten echter naar huis gegaan om dat ik op zondagochtend moest werken en ik daar wel een beetje fit voor wilde zijn.

Het was in ieder geval weer een zeer geslaagde dag!

10 gedachten over “Wie is de mol rat?

  1. Het eerste bedrijfsuitje met dat ik op mijn werk meemaakt was ook zoiets. Dat was inderdaad erg leuk. Lijkt me heel leuk om dat met een vriendengroep te doen.

  2. Lijkt me een héél bijzonder traditie en wat knap dat het nog steeds lukt voor het bedrag van 25 jaar geleden. Ik neem aan dat het bedrag destijds omgerekend is naar Euro’s want 25 jaar geleden hadden we nog Guldens. ;-)

Reacties zijn gesloten.