Soms lieg ik

Een spannend boek vol met onverwachte ontwikkelingen vond ik ‘Soms lieg ik‘ van Alice Feeney.

Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten locked-in-syndroom: ze hoort alles, maar kan zich niet bewegen en kan niet praten. Doodsbang, opgesloten in haar eigen lichaam, probeert ze haar herinneringen van de afgelopen week te reconstrueren. Met een echtgenoot die niet meer van haar houdt, een zus met een geheim en een ex die nog steeds door haar geobsedeerd is, weet Amber dat er iemand liegt over wat er met haar gebeurd is. Haar leven is nog steeds in gevaar.
Lukt het haar wakker te worden voor het te laat is?

Ik vond het best een ingewikkeld boek, dus moest er goed mijn aandacht bijhouden. In het begin ook wel wat vaag en vergezocht, maar gaandeweg pakte het boek me om me niet meer los te laten. Ik wilde weten hoe het afliep. Al met al een meer dan prima boek met een, voor mij dan, wat moeizaam begin.

8 gedachten over “Soms lieg ik

  1. Bij mij moet een boek me gelijk pakken. Klinkt wel als een interessant boek, hoewel ik hem denk ik niet zo snel zou lezen.

Reacties zijn gesloten.