Geen widgets gevonden in de zijbalk

De nieuwste thriller met Helen Grace in de hoofdrol, die moet ik natuurlijk zo snel mogelijk lezen. Waar gaat ‘In de maneschijn‘ over?

Er waart iets dodelijks rond in het bos. Eerst moesten de wilde paarden eraan geloven. Nu zijn het onschuldige mannen en vrouwen die worden vermoord door een gedaante zonder gezicht. Verdwaald in het donker proberen ze te vluchten, zich te verstoppen. Wanhopig roepen ze om hulp. Maar er is niemand die ze kan horen… Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers hangen met pijlen doorboord aan de statige oude eiken in het bos. Waarom worden hulpeloze -vakantiegangers opgejaagd tijdens het campingseizoen? Wat hebben de moorden te betekenen? Is dit soms het werk van een psychopaat? Of is het een teken van een occulte samenzwering en worden de slachtoffers geofferd aan het bos zelf? Helen moet zich in het duister wagen om de waarheid achter deze wel heel macabere zaak te achterhalen.

Net als de andere boeken in de serie is dit weer een erg fijn boek om te lezen. Arlidge gebruikt korte hoofdstukken in een bijzonder goed leesbare stijl. Er gebeurt een boel en ook de rode draden door de boeken heen wordt weer wat verder uitgewerkt. Ik vond het een erg onderhoudend boek. Het enige minpuntje en wat vergezocht is de ‘…’. Maar ja, dat kan ik hier natuurlijk niet vertellen want dan maak ik me schuldig aan een heus spoileralert. En ik denk niet dat de fans me dat in dank afnemen.

Heb jij de boeken van Arlidge inmiddels gelezen? Wat vond/vind je ervan?

Door Mrs. T

7 gedachten over “In de maneschijn”
  1. Hm. Ik geloof niet dat ik er al iets van gelezen heb. En deze… Ik weet niet… Ik houd niet zo van vergezocht… PS: nu in ‘wat Alice vergat’ aan het lezen 🙂

  2. Oooh ik ben jaloers. Ik wist dat het boek in november zou verschijnen, maar ik wil het niet kopen en dus is de consequentie dat ik moet wachten tot het in de bieb is. Ik vind de serie fantastisch, niet ieder deel even goed, maar toch als geheel fantastisch

  3. Ik heb ze allemaal gelezen en dit boek ga ik meteen reserveren. Bedankt.
    Weet jij hoe het komt dat ik iedere keer mijn naam, e-mail en website weer moet invullen?
    Bij anderen zag ik bijvoorbeeld: “deze gegevens opslaan” eronder staan.

    1. Ik heb geen idee waarom dat moet. Moet dat zelf ook bij een heleboel blogs. Gelukkig volstaat het invullen van de eerste letter in mijn geval, dan volgt de rest vanzelf. Ik weet ook niet waar ik dat in de instellingen aan moet passen. Zal eens kijken of ik daar iets van kan vinden.

Reacties zijn gesloten.