17 gedachten over “Moderne gezinscommunicatie …

  1. Vanaf mijn 13e doe ik al mijn eigen was en toen ik nog thuis woonde kwam de was van mijn vader, broertje en zusje er natuurlijk ook bij.
    Mijn zusje kon inderdaad meerdere keren op een dag van kleding wisselen en alles belandde op de vloer en dus in de was, mijn broertje moest ik juist vertellen dat het tijd werd om een schone broek aan te doen. Ik heb wel eens zijn kleren uit zijn kamer gehaald als hij onder de douche stond waarna natuurlijk een ruzie begon. Gelukkig had ik de wasmachine al aangezet 😉

  2. Whahahahaha, schitterend!

    En dan diegenen die denken dat ze 2 of 3 keer moeten douchen per dag.
    Dat zijn de ergste!
    Tegen hen vertel ik altijd dat ik maar eens in de maand ga.
    Waarop ze mij mogen besnuffelen. 😄

  3. Hahaha. Heerlijk he, de gezinsapp! Herkenbaar. Net als de inhoud van het bericht. Blij dat ik maar één dochter heb 🙂 De zonen verkleden zich tenminste maar eens per dag (en gooien dan ook de niet vieze spijkerbroeken in de wasmand).

  4. Jij snapt het gewoon niet, weet je niet hoe onwijs lastig het is om kleding even op een hangertje te hangen, en even te laten luchten, en dan moet het óók nog eens in de kast gehangen worden. Dan benut je toch liever de mogelijkheden van wasmand;-) Lastig ja maar als dit je grootste problemen zijn met de dochter mag je de handen dichtknijpen, ( bij voorkeur met het strijkijzer er tussen natuurlijk) Maar eh… wat is er mis met , zeker de oudste, zelf haar spullen te laten strijken?

    • Verhip. je brengt me op een idee. Alhoewel: soms strijkt ze al het een en ander. Maar dan alleen als ze het perse aan wil die dag/avond. 😉

  5. Als het dan niet anders kan hè, dan maar beter het geschreven woord. Dat blijft vast langer hangen dan dat je het zegt!
    Ohhhh heel herkenbaar als ik mijn schoondochter hoor. De jongste is ook een ster in verkleden en in de was gooien… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *