Dag 2018

2018 Was een jaar van thuis zijn, liefde, De Student, De Scholier, Mr. T, werken, mensen ontmoeten, verjaardagen, langzaam herstellen van het Hantavirus, droge ogen, me regelmatig druk maken over de wereld waarin we leven, me regelmatig druk maken over wat er met Nederland aan de hand is, Depeche Mode, bloed geven, teleurstelling in een goede vriendin, nieuwe messen, de tweede keer slagen voor het theorie-examen en wat later in één keer voor het praktijkexamen, heel veel prachtige boeken, een enkel minder boek, rare afboekingen van beltegoed, kou in februari, uitpraten, De Scholier aan het carnavallen, donorwet, kerstvakantie tijdens de voojaarsvakantie, met De Scholier naar Rijssen, hosice voor oom P., opnieuw een voorstelling door De Scholier, maandelijkse meidenavonden, theater en bioscoop, rikken, 48 en 95, twaalf jaar bloggen, Suske en Wiske, verandering, soms positief, soms negatief, gemeenteraadsverkiezingen, een val van de trap door De Scholier, weerborstels, Elbow (zo ongeveer het allermooiste concert dat ik ooit zag), een verkocht huis (!), Ali B, 22 jaar samenwonen, de derde mudrun van De Scholier, opvliegers, 8 jaar getrouwd zijn, Candy Crush, Trivia Crack en talloze spelletjes WordFeud, opnieuw een gestolen telefoon, overlijden oom P. en een grandioze ‘afscheidstour’ met talloze motorrijders voor hem, lintjesregen, schooladvies VWO maar we kiezen voor HAVO, herstelde nieren, dodenherdenking met daarbij een gedicht voorgedragen door De Scholier, De Scholier 13 jaar, vele rondjes op de hometrainer en still counting, De Scholier aangereden, fiets total loss, nieuwe fiets, AVG, De Kunsthal, hyperrealisme, De Student bij RTL Late Night en -zo goed als- continu in beeld, netwerken, Vele hemels boven de zevende in filmvorm, heel veel kilometers wandelen, De Luizenmoeder, Buxusmot dus buxus kapot, Facebook en inmiddels ook Instagram, verdwenen mail, eindelijk een structurele oplossing voor de urenkwestie op het werk, Outlander, Klem, Familie Kruijs, Killing Eve, Gevoel voor Tumor, een overleden vader in de vriendinnengroep van De Student, marktplaats, Playmobil, tuinset en schommelstoel, klimroos, aan de slag met de veranda (en die is bijna af en het is mooi!!!), De Student naar Griekenland, De Student en Haar Lief gaan samen op vakantie met de camper, nieuw vrijwilligerswerk (secretaris van een vrouwenvereniging en ik weet nog niet zo goed of ik het wel leuk vind), high wine met De Student, kunst- en cultuurfestival, gedoe rondom inenten, lul niet lolly, veteranen, op vakantie met nichtje in Frankrijk, een lange hete zomer, BBQ’s, heel veel spelletjes doen, loslaten, de liefste 52, De Scholier 19, tekentablet,aanloop naar 75 jaar bevrijding, blijdschap, lief, leed, dankbaarheid, vele goede dingen, stage dichtbij huis en stage heel veel weg, bezoek Koningin, Lili en Howick, visumstress, sexting, vriendendag, genieten, ambassadeurs bij de herdenking, victory dinner, drama in Oss, A star is born, heup, young americans, reünie middelbare school, De Scholier helemaal klaar bij de kinderarts, vergeten je fiets op slot te zetten en dat ie dan meteen gestolen wordt, voor de zoveelste keer naar een ‘afscheidsconcert’ van Doe Maar, rekentoets, verstandskiezen, zorgen, lachen, feesten, dansen, poetsen, uit eten, wassen, nog minderder twitteren, onkruid wieden in de voortuin, DesignMuseum, feestmiddag gouden huwelijken, 24 jaar samen, een heerlijk avondje, Enkeltje Holandija en nog veel meer leuke voorstellingen, helaas nog altijd pijn in het lijf maar recent met CBD olie begonnen dus wie weet, keuken poetsen, opnieuw een ex-beugelbekkie, een afgebroken kies, 38 KO’s en 2 jeugdlintjes, twee daagjes Ieper, kersttradities, het hele jaar zonder ook maar één zakje of pakje gekookt, veel nieuwe recepten geprobeerd,Top 2000, dromen, domweg gelukkig in de …straat en nog heel veel meer.

2019 … here we come!

15 gedachten over “Dag 2018

  1. Dat is nog eens een terugblik! Voor in 2019 wens ik je van alles alleen maar het beste. Voor jou en al je dierbaren ♥
    Lieve groet en bedankt voor je lieve woorden op m’n blog. Je bent een kei!
    Kus van Kakel.

  2. Altijd leuk dat jaaroverzicht van jou, en dat je alles nog weet! Wat gebeurd er veel ook al is een jaar snel voorbij. Met goede moed op naar 2019.

  3. Zeker een vol jaar met hopelijk genoeg inspiratie, kracht en energie om van 2019 een prachtig jaar te maken, want dat wens ik jullie uiteraard :-).

  4. Het was me het jaartje wel.. wat een lijst! Op naar een hopelijk rustiger 2019. Alle goeds gewenst voor jou en je gezin/familie!

Reacties zijn gesloten.