Ladies and gentlemen she’s got it!

Poe poe, eindelijk kan De Student ook dat visum afstrepen. Vanochtend heeft ze het in Den Haag op kunnen halen. Wat een opluchting is dat zeg. Ze heeft er echt een heleboel tijd en energie in moeten stoppen en ook een boel stress om gehad, maar het is gelukt!

Afgelopen vrijdag heeft ze haar binnenlandse stage afgerond en dat betekent dat de dame nu twee weken vrij heeft (en dat heeft ze verdiend na vijf maanden zes dagen in de week werken). Die stage heeft ze overigens tot volle, volle, volle tevredenheid afgerond en ze heeft al een vakantiebaan geaccepteerd op die afdeling. Ook leuk dat ze vandaag zelfs al een appje kreeg van haar leidinggevende daar dat ze haar misten daar. Dus hoe goed heeft ze het dan wel niet gedaan? Maar goed, dat geheel terzijde. Alhoewel: ik ben gewoon gruwelijk trots op mijn dochter en dat mag ook best ‘ns gezegd worden nietwaar?

Die twee weken vakantie vult ze met de laatste dingetjes organiseren maar ook met het veelvuldig afspreken met vriendinnen en uiteraard krijgt Haar Lief ook de nodige aandacht. Komend weekend verblijven de tortelduifjes in Antwerpen en gisteren gingen De Student en ik samen naar Eindhoven. Allereerst Zuid-Afrikaanse Rands ophalen bij het grenswisselkantoor zodat ze alvast een klein geldvoorraadje heeft. En daarna shoppen. Hahaha, is het heel erg als ik zeg dat ik al jaren mijn meiden aan de Dr. Martens wil, maar dat me dat nog nooit gelukt is. Tot een tijdje terug De Student aangaf er over te denken die toch te willen lopen. En wat zijn nu betere schoenen voor zo’n onderneming naar de andere kant van de wereld? Enfin, er kwamen Dr. Martens voor haar en per ongeluk (tja, impulsaankoop zal ik maar zeggen) voor mij. De platte voor haar en die met hak -uiteraard- voor mij.
 
Enfin, ik heb de mijne vandaag de hele dag aangehad en ze lopen heerlijk, maar ook dat geheel terzijde.

Want wat ik eigenlijk vooral wilde vertellen en wat echt super-, super-, supertof voor De Student is, is dat Haar Lief begin maart een dag of 10 naar haar toekomt. We verrasten haar afgelopen vrijdag met dit nieuws en het is zo mooi om te zien hoe ontroerd ze was en hoe opgelucht en vooral ook hoe blij! Ze vindt het zo ongelooflijk fijn en zijn komst scheelt haar zoveel stress (en daarmee ons ook want zo werkt het nu eenmaal) dat, ook al zal het afscheid nog best kl*te zijn, ze inmiddels met veel meer enthousiasme en optimisme naar haar grote avontuur kijkt.

17 gedachten over “Ladies and gentlemen she’s got it!

 1. Zo! Daar mag je heel terecht trots op zijn! En wat fijn dat Haar Lief daar heen gaat! Kan-ie mooi even checken of het echt goed gaat, hoewel ik daar alle vertrouwen in heb. En dr. Martens, zeg je? Nooit van gehoord. Maar als het lekker loopt, zal ik me daar eens in verdiepen. Hoewel ik écht geen schoenentic heb, hoor.

 2. Fijn dat haar visum binnen is, weet ook nog hoe blij ik was, dat niks me meer in de weg stond. Geweldig om te weten dat haar Lief haar komt opzoeken. Dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Ik herinner me dat ik tegen Jan zei, toen we net een relatie hadden, dat ik 6 weken naar Zuid-Afrika zou gaan. Vond het heel moeilijk. Maar afzeggen wilde ik het niet. Ik wilde dat al zeker 10 jaar…
  Het gaat opschieten voor dochterlief hoor! Wens haar alvast veel plezier met de verdere voorbereidingen van me!

 3. Héé Mrs. T. Hier ben ik dan eindelijk. Ik moet hier nog even wennen maar ik zie dat de ontwikkeling van dochter de student behoorlijk in een stroomversnelling is gekomen. Prachtig. De rest lees ik wel bij. Ik moet nog wel mijn excuses maken want ik ben natuurlijk zwaar in gebreke gebleven qua komen en reageren en zo. Maar ik hoop stillekes op vergeving. Ik ben blij dat ik er weer ben. Met heel mijn hart.

 4. Dan is zij er nu klaar voor…

  (Leuke schoenen btw. Ik zou voor de platte zijn gegaan, maar dit terzijde).

 5. Helemaal terecht hoor dat je apetrots bent en van harte gegund.
  Het schoenenmerk zegt me niets maar ik ben ook niet heel erg van de merken, dat merk je wel;-)

 6. hoe kan het toch dat zij naar afrika gaat, verkering heeft en noem maar op. voor mijn gevoel zat ze vorig jaar nog op de basisschool en kon ze ineens zo mooi tekenen!
  ik wens haar een onwijs mooie tijd daar!

 7. Oh wat enorm fijn!! Het gaat goed met moeders als het goed gaat met de kuikentjes. Heerlijk en gefeliciteerd.

Reacties zijn gesloten.