Ontvoeringsalert

Bovenstaande tweet zag ik de afgelopen twee dagen al een paar keer passeren en ik vond de antwoorden die mensen daarop gaven echt heel erg grappig.

Ik kan legio antwoorden verzinnen waarvan de mensen die van mij houden of mij goed kennen meteen zouden weten ‘huh, wat is er met haar aan de hand?’. Zo zou ik kunnen twitteren ‘ik heb zo’n spijt van mijn scheiding’ of ‘ik vind zuurkool heerlijk, doe mij dat receptje’ of ‘de meest overgewaardeerde artiest? Dat is zonder meer David Bowie’ of ‘Jim Croce, nog nooit van gehoord’ en zo kan ik er nog heel wat meer verzinnen.

Maarre: wat zou jij in zo’n geval twitteren? 

17 gedachten over “Ontvoeringsalert

  1. Haha, grappige vraag en leuke antwoorden!
    Ik zou iets schrijven als “bah, er bestaat toch echt geen lekkere chocolade”, “boeken, daar heeft toch niemand iets aan” of “dit jaar kijk ik niet naar de Ronde van Vlaanderen” :-)

  2. Ik vind tuinieren écht vreselijk! Of: ik háát honden! Of: ik blijf nog werken tot mijn pensioengerechtigde leeftijd…

  3. Jeetje, ik denk dat ik zou twitteren dat ik honden en katten haat, dan weten ze echt dat het ‘mis’ is…

  4. Ik twitter niet, heb dus ook geen twitteraccount en weet al helemaal niet hoe ik zou moeten twitteren. Maar goed, laten we zeggen dat daar allemaal in wordt voorzien, dan zou mijn tweet er ongeveer zo uitzien: hhhhhhhhhh!@#%@#$^@W%Y#$%#p
    Dat zou natuurlijk not normal zijn, maar wat kan mij dat schelen. Dan hadden ze me maar niet moeten kidnappen.

  5. Als ik zou gaan twitteren weten ze al genoeg. Ik heb dat namelijk nog nooit gedaan. (mijn foon kan dat ook niet)

Reacties zijn gesloten.