Updeetje!

Alles is goed gegaan!

Mr. T is (en het is nu 22.53) al een aantal keer uit bed geweest en heeft al, heel zoetjesaan, rondgehobbeld met zijn rollator. Hij heeft overal pijn, behalve aan zijn heup! En die pijn die hij nu heeft is spierpijn en wondpijn, dus dat gaat over!!!!

Als hij morgen trap heeft gelopen en de arts is tevreden dan kan ik hem ophalen. ♥♥♥

23 gedachten over “Updeetje!

  1. Fijn dat het goed gaat. Het klinkt als een fluitje van een cent, maar het zal wel meer weg hebben van een sirene. Succes met het trainen (de eega dus).

  2. Ik had het al langs zien komen op social media. Hoop dat het nog beter met hem gaat nu hij zijn privéverpleegster heeft.

  3. Dat s goed nieuws. De komende dagen kan hij lekker bijkomen in het voorjaarszonnetje :-)
    Levert de heupprothese nog beperkingen op in zijn werk tzt?

  4. Top dat hij zo goed gaat!!! Hoop dat hij, nu ik dit schrijf, inmiddels weer thuis is. En geen pijn aan de heup, wat een verademing moet dat voor hem zijn! :-)

  5. Je hoort vaak dat mensen na die heupoperatie echt weer snel op de been zijn, dan komt natuurlijk de revalidatie nog maar toch, ze kunnen al heel gauw weer van alles al blijft autorijden natuurlijk nog even onmogelijk.

  6. LOL. Het is natuurlijk niet grappig, maar ik moest even glimlachen dat hij nu overal pijn heeft, behalve aan de heup. Terwijl het daar ooit toch om begon. Fijn dat het goed is gegaan!

  7. Wow wat goed joh!!! Ga zo door, zou ik zeggen :-) dan lukt traplopen ook vast en zeker, dus heerlijk naar huis… waar je toch altijd beter en sneller herstelt nietwaar. Dikke knuffel

Reacties zijn gesloten.