Ondertussen in Zuid-Afrika …

Terwijl Mr. T. aan het herstellen is van de heupoperatie (vandaag de hechtingen eruit gehaald en het gaat hartstikke goed al kreeg hij wel het dringende advies om nog minstens vier weken heel, heel, heel rustig aan te doen), De Scholier het carnaval ontdekt heeft (ze geniet met volle, volle teugen!) en ik gelukkig weinig last van de carnaval had, gewoon werkte en vandaag nieuwe wandelschoenen kocht gaat het aan de andere kant van de globe meer dan goed!

Na een week van wat acclimatiseren geniet De Student met volle teugen. Ze heeft leuke huisgenoten, een heel fijne stageplek, geniet van het prachtige weer en heeft sinds vrijdagavond Haar Lief op bezoek. Wat wil een meisje nog meer? Nou liefst natuurlijk dat Haar Lief nog langer blijft dan aanstaande zondag, want dan vliegt hij al weer naar huis, maar ja, dát zit er nou net niet in. Ach ja, je kunt niet alles hebben.

Intussen kan ik niet anders dan zeggen dat ik haar oprecht heel erg mis, maar dat het wel wat minder aanwezig is. Al zit ik te springen om informatie over de dingen die ze doet, om foto’s en wat dies meer zij. Af en toe deelt ze spontaan iets, vaker moeten we erom vragen. En ik weet best dat dat heel logisch is en dat dat betekent dat het goed met haar gaat.

Wat heeft ze tot nu toe, naast het stagelopen, onder andere gedaan/gezien: Tafelberg, strand, Robbeneiland, surfschool, Bo-Kaap, Kaap de Goede Hoop, Stellenbosch, pinguins, diverse wijnproeverijen, BBQ’s en feestjes met haar huisgenoten, Waterfront en nog een boel meer. Ze zag nog geen leeuwen (maar gaat vrijdag op safari, dus misschien komt dat dan) maar wel apen, struisvogels, leguanen, bonte bokken en nog vele meer beesten en beestjes.

Van haar uitje naar Bo-Kaap stuurde ze geweldige foto’s maar die plaats ik niet (ook niet achter een slotje want die zijn echt van haar, maar wow, wat is ze mooi en wat is het prachtig daar met al die gekleurde huisjes).

Maar ik heb wel wat foto’s gekregen van haar die ik hier kan delen. Het is er echt prachtig …

Het zal zondag best even lastig zijn als Haar Lief weer vertrekt, maar dan is het nog maar iets meer dan zeven weken en vliegt ze weer naar haar mamsie huis!

23 gedachten over “Ondertussen in Zuid-Afrika …

  1. Verdorie, ge zou direct op een vliegtuig willen springen he? Naar haar toe, maar zeker en vast ook naar die prachtige landschappen…
    Gelukkig voor jou vliegt de tijd!

  2. Voor lief ook een hele ervaring om de omgeving van zijn vlam te zien. Wat is er voor jongeren veel mogelijk als ze kansen krijgen. helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Het zijn ervaringen om te koesteren.

  3. Wat fijn dat het goed gaat. Dat verlangen naar nieuws en foto’s begrijp ik helemaal. En tegenwoordig is het allemaal zo gemakkelijk. Prachtfoto’s en wat heeft ze al veel gedaan zeg! Die laatste 7 weken komt ze ook wel door! De 2e helft gaat altijd sneller!

  4. Mooi om te zien en te lezen. Wat is het toch geweldig dat je tegenwoordig zo eenvoudig contact kunt hebben op zo’n afstand en veel kunt delen. En jij? Hobbel je je een beetje fatsoenlijk door deze periode heen?

  5. Mooie foto’s! Ik hoor ook van iedereen dat het er erg mooi is. Wie weet wagen we nog ooit eens zo’n trip. Schijnt dat je er ook goed kunt duiken. Met haaien…

  6. Ze geniet met volle teugen, vraag me heel stiekem wel af of er nog tijd is voor stagewerk als ik zie wat ze in die korte tijd dáár allemaal gedaan heeft.
    Maar het is duidelijk een fijne belevenis , helemaal nu ze ook een stukje kan delen met haar lief. Je gunt het haar, dat maakt het gemis toch iets makkelijker.

  7. Dankjewel voor de update! Ik was erg benieuwd. Maar echt super, super fijn dat ze het zo goed naar haar zin heeft. En wat een prachtige foto’s!

  8. Het stemt gelukkig dat deze (vaak niet al te vrolijke) tijd ook zo z’n voordelen heeft. Even een week elkaar opzoeken terwijl er zo’n afstand tussen zit, was indertijd onmogelijk. Nog ruim 4 dagen genieten voor het jonge stel, heerlijk. En de foto’s zien er aanlokkelijk uit. Mss toch ook maar eens een reis die kant op boeken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *