Intussen op twitter

Ik heb hier geen woorden voor …

Zouden de mensen die zo fanatiek op dit ‘ heerschap’ gestemd hebben zich nu niet op z’n minst achter de oren krabben?

Ik hoop het, want als ze deze tone of voice niet volledig verwerpen dan snap ik het écht niet meer.

Dat het merendeel blijkbaar vooral vindt dat na hen de zondvloed gerust mag komen vind ik al erg genoeg, maar zo ga je niet met anderen om. Nooit! #doeslief

Bizar dat we in een (politiek) klimaat leven waarin dit gedoogd wordt.

16 gedachten over “Intussen op twitter

 1. ‘t Is een kind waar hij het over heeft. Die man bezit 0 empathie, want hoe zou hij het vinden als iemand zoiets over zijn dochter zei hm?
  Onvoorstelbaar, en toch gebeurt ‘t.

 2. Precies waarom ik soms even afstand neem van social media/internet. Sommige mensen moeten altijd iets negatiefs te melden hebben, bah.

 3. Tja. Dat krijg je met internet. Vroeger moest je een ingezonden brief sturen naar de krant of zo. Postzegel kopen, brief schrijven, naar de brievenbus lopen. Pfff, gedoe! Nu kan iedereen op ieder willekeurig moment met één druk op de knop van alles de wereld ingooien. Ik heb het niet gevolgd, trouwens. Zonde van mijn tijd.

 4. Nou vind ik die doeslief actie ook vreselijk . Waarom moet dit over Twitter? Hij zeikt an public iemand af, gezellig hoor misschien moet die narcist zelf even in de spiegel kijken.

  • Oh, dat vind ik niet, ik vind het wel een grappige actie met een zekere humor ook wel. Ik vind het juist superstom dat het nodig is, zo’n actie. Al zal het niet heel veel effect hebben.

 5. Ik heb de discussie een beetje gevolgd en na een uurtje was de uitspraak van dit heerschap nog de meest respectvolle van allemaal. Kan je nagaan hoe diep triest de rest van de reacties waten.

  • Ik zag op twitter ook een heleboel reacties die hem terecht wezen. En terecht.
   Volgens mij zelfs veel meer dan dat het met hem eens waren. Dus dat geeft toch wel een beetje hoop. Hoop ik.

 6. Ook geen Twitter… ik maak me niet druk. Maar om op de tekst terug te komen van die puber… hij is zelf nog niet uitgepuberd en daar ga je toch zeker niet op stemmen?

 7. Geen twitter hebben bespaart m e altijd dat ik me het hoofd moet breken over van alles waar ik iets van moet vinden, héerlijk rustig.

 8. Ik word daar zo moe/verdrietig/wanhopig van. En tot mijn grote spijt zie ik het in andere landen ook gebeuren, ik bedoel dat er zo’n hersenloze idioot gigantisch veel stemmen krijgt.

 9. Zeer onaangenaam! Mijn jongste zoon liet me een fragment zien van een discussie tussen Baudet en Rutte waarbij pijnlijk de onkunde van Baudet naar voren kwam. Rutte zei op een gegeven moment zelfs: ‘Maak het nou niet nog erger.’

 10. Eigenlijk kan ik inderdaad alleen maar zeggen als ik dit soort dingen lees: #doeslief. Onvoorstelbaar.

Reacties zijn gesloten.