Dankie dat jy weer huis toe is!

Dankie dat jy weer huis toe is! Dat is Zuid-Afrikaans voor ‘fijn dat je weer thuis bent!’. En dat vinden we het: fijn! Fijn dat ze weer thuis is. En dus schreef ik dat maar op een spandoek dat we vandaag meenemen naar Schiphol waar we, ik denk rond 12.00 uur, De Student weer in onze armen mogen sluiten! Eindelijk weer compleet! ❤❤❤
Vervolgens was het de taak van De Scholier om het spandoek wat op te leuken en dat deed ze dan ook. Alleen jammer dat het vliegtuig op de onderste (detail-)foto de verkeerde kant opvliegt.

27 gedachten over “Dankie dat jy weer huis toe is!

 1. Oh wat heerlijk zo’n warme ontvangst! En Zuid-Afrikaans het is en blijft toch een mooi sappig taaltje hé. Leuk gedaan die spandoek. Geniet van jullie hereniging.

 2. Oh, wat heerlijk, zeg! Weer lekker allemaal samen! Geniet er maar lekker van. Ik vind het een prachtig spandoek, trouwens.

 3. Heerlijk de ‘club’ weer compleet!geniet er van,mooi spandoek!

 4. Fijn fijn fijn! En jij bent weer een paar treden gestegen in de kunst van het loslaten! Mooi gezin heb je

 5. Fijn dat je dochter weer thuis komt. Wat een leuk spandoek en wat lief die tekst van je jongste.

 6. Heerlijk: het verloren schaap weer in je armen sluiten. Eindelijk weer compleet! En wat went dat weer verrukkelijk snel (-:
  Wat een geweldig spandoek. Mijn complimenten voor de Scholier!
  Lieve groet

 7. Ondertussen staan vast de blaren al op je oren van alles dat ze te vertellen heeft.
  Onwijs leuk spandoek dat vast voorlopig een plekje in haar kamer krijgt.

 8. Heerlijk voor jullie dat ze er weer is. En ik ben zeer benieuwd of het verblijf in het buitenland ‘smaakt naar meer’!

Reacties zijn gesloten.