Time flies …

… when you’re having fun. En wat heeft ie gevlogen; die tijd. En die fun, die was er volop.

Het lijkt wel alsof het nog maar een paar dagen geleden is dat ik op kantoor uitlogde voor vier zalige weken vakantie. Dat het nog maar een paar dagen geleden is dat ik mijn werktelefoon helemaal uitzette en hem vervolgens tot gisterenmiddag uit liet staan.

Ik heb zelfs een paar dagen rondgelopen met het idee dat ik mijn wachtwoord om in te loggen vergeten was. Maar ook dat viel want mijn vingers typten het zo in toen ik gisteren inlogde om in ieder geval alvast de mail weg te werken zodat ik maandag redelijk relaxed kan starten.

Enniewee: ik heb een fantastische vakantie gehad (daarover volgende week meer) en heb aan de ene kant ontieglijk veel zin om weer aan het werk te gaan. Aan de andere kant: het wordt ook ontieglijk in het kwadraat druk de komende drie maanden. Zo druk dat ik af en toe niet weet hoe ik het allemaal moet managen. Maar goed, eerst nog een weekendje niets en dan de wekker weer op 7.00 uur.

12 gedachten over “Time flies …

  1. Dat zal best wennen zijn, om de wekker weer te zetten. Heerlijk dat je hebt genoten. En dat wachtwoord ‘vergeten’ is herkenbaar. Ik kon ‘m na een vakantie vaak ook niet zeggen, maar als ik eenmaal mijn gebruikersnaam had getypt, ging het wachtwoord er als vanzelf achteraan. Toch grappig.

  2. Wie vertel je het, omgevlogen die weken! Komt natuurlijk ook omdat ik je eerder vaker dan minder tegenkwam tussen de reacties, dat vond ik heel gezellig want het is natuurlijk stil in logland tijdens de vakantieweken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *