Alice, het wolvenmeisje

Echt, ik kan er maar één ding van maken: LEES DIT BOEK EN DOE HET SNEL WANT HET IS ONTROEREND EN PRACHTIG!!!!

Kinderpsychiater Julia gaat na een vervelende, in de pers breed uitgemeten kwestie die haar reputatie schaadde, op verzoek van de politiechef – haar zus – terug naar haar geboortestadje om een uit het bos gevlucht verwilderd meisje onder haar hoede te nemen. Het lukt haar om de ongeveer vijfjarige Alice, zoals ze haar noemt omdat het kind zo geniet van Alice in Wonderland, beschaving bij te brengen en ze vraagt adoptie aan. Alles lijkt goed te gaan, totdat de echte vader op komt dagen en de werkelijkheid rond ontvoering en mishandeling in de bossen achterhaald wordt. Ondertussen hebben Julia en haar zusje de ware liefde gevonden.

8 gedachten over “Alice, het wolvenmeisje

  1. Naar aanleiding van jouw lovende recensie heb ik het boek gelezen.
    Ik werd vanaf bladzijde 1 het verhaal ingetrokken en heb het in twee dagen uitgelezen!
    Dankjewel voor deze tip.

  2. Wil ik heel graag lezen. Heb net “Het achtste leven” uit. Ook een prachtig boek.

Reacties zijn gesloten.