Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ik ben weer thuis na een imponerend, bijzonder en mooi weekend. Veel gezien, veel geleerd, leuke mensen ontmoet. En ook vandaag nog een aantal interessante plekken bezocht.

Daar kan ik wel weer een boel foto’s van posten en van alles over schrijven maar dat doe ik eens een keer niet (en daarbij: dat heb ik op facebook en instagram al gedaan, dus wil je me daar volgen: stuur een mailtje!).

Ik houd het bij deze foto’s die voor mij alles samenvatten. Drie kruizen van drie broers die naast elkaar op de Amerikaanse begraafplaats in Henri-Chapelle liggen.

We moeten zuinig zijn op onze vrijheid. Er is zwaar voor betaald.

Door Mrs. T

13 gedachten over “Drie broers”
  1. Blijft meer dan indrukwekkend en zeker belangrijk om het ons te blijven herinneren. Respect ook voor iedereen die daar zijn/haar best voor doet xx

  2. Je kunt het je niet voorstellen 3 van je zonen die nooit meer terugkomen. Daar heb je als ouders je kinderen toch niet voor groot gebracht.

  3. En wat een verhalen zitten daar dan achter. Je zou maar bij het thuisfront horen en drie keer zo’n bericht krijgen. Vreselijk!

  4. Er is zeker zwaar voor betaald, en nog overal te wereld wordt er gevochten voor vrijheid. Vrijheid is niet zo vanzelfsprekend als het zou moeten zijn.

Reacties zijn gesloten.