Ik heb nog nooit

0

Ik heb nog nooit:

 • geskydived
 • in een limo gezeten
 • een tattoo laten zetten
 • gezwommen in een zee
 • gedoken
 • in een ambulance gelegen
 • een cruise gemaakt
 • iets laten piercen (of vallen oorbellengaatjes ook onder piercen, dan wel namelijk)

Wat zouden ze eigenlijk bedoelen met betrekking tot tv debuut gemaakt? Want eigenlijk heb ik dat natuurlijk ook nog nooit gedaan. Ik ben wel al een aantal keer op tv geweest, maar ik werd nooit geïnterviewd of iets dergelijks. Dus eigenlijk heb ik dat ook nog noit gedaan.

En wanneer is iemand een celebrity? Als ze in een film spelen of mag iets anders ook (als ze bijvoorbeeld op tv komen). Want ik heb best wel wat beroemdheden ontmoet inmiddels. En hen ook gesproken en zo. Dus ik vind dat ik dat wel ooit gedaan heb.

Welke dingen van dit lijstje heb jij nog nooit gedaan?

22 gedachten over “Ik heb nog nooit

 1. Wat een leuk lijstje! Hier kan ik wel inspiratie uit halen voor mijn F#ck it list (in plaats van een bucket list)
  Ik heb nog nooit:
  Iets gebroken
  Geskydived
  In een limo gezeten
  Een tattoo laten zetten
  Paardgereden
  Een kind gebaard
  Gedoken
  Geziplined
  Een cruise gemaakt

 2. Wat grappig dat zoveel mensen hun lijstje met je en ons delen. Het is een leuk lijstje ook, vind ik.
  Ik ben vooral geboeid door jouw ‘zwemmen in zee’. Huh, echt niet?
  Nooit bij stil gestaan dat er mensen zijn die dit nooit gedaan hebben. Gek, want het is heus niet zo dat ik elk jaar met mijn snuit in het zoute water lig.
  Maar dat ik dicht bij de kust woon, heeft er waarschijnlijk wel mee te maken dat ik al jong in de zee lag.

  • Ik ben sowieso niet van het zwemmen. denk dat de laatste keer dat ik gezwommen in 1985 was.
   Heb wel ooit pootjegebaad in zee, maar ja dat is geen zwemmen.

 3. Hihi, grappig lijstje. Ik heb nog nooit gespijbeld (hoewel, een paar lessen aan de universiteit, maar die zijn op één hand te tellen en waren niet eens verplicht), geskydived, in een limo gezeten, een tattoo laten zetten, mijn haar geverfd, een kind gebaard, karaoke gezongen en in een ambulance gelegen.
  Oorbelgaatjes tellen bij mij wel voor die piercing, ‘t zijn toch kunstmatig gemaakte gaten, dus telt het wel, vind ik :-)

 4. Heerlijk om weer eens te reageren op blog lijstjes. Dus daar komt die. Ik heb, uit bovenstaand lijstje wel te verstaan, nog nooit:
  – iets gebroken (en dat wil ik graag zo houden)
  – in een ambulance gelegen (en dat wil ik ook graag zo houden)
  – Geskydived (omdat mijn budget 2 keer op was in Nieuw Zeeland). Maar ter compensate heb ik wel 100 meter geabseiled in een ondergrondse grot. Telt dat enigszins?

 5. Nog nooit geskydived en een cruise gemaakt (ik reken de bootovertocht van Duitsland naar Zweden maar niet mee, want hoewel jij stiekem ruim 9 uur duurde, had het toch weinig weg van een cruise…). En ik reken oorbellen gewoon tot het piercen, want je moet er toch echt voor naar iemand toe! ;-)

 6. Ik heb nog nooit iets gebroken, geskydived, een beugel gehad of in een limo gezeten. Ik heb nog nooit gedoken, nog nooit geziplined en nog nooit buiten de EU gereisd. Ik heb nog nooit in een ambulance gelegen of een cruise gemaakt. En dat wil ik graag zo houden. Nou ja, behalve die beugel dan. Misschien moet ik dat eens doen.

 7. Er staat nog genoeg bij dat ik nooit gedaan heb, geen beugel gehad bijv. geen haren geverfd en geen tattoo gezet. Geen tv debuut gemaakt, geen celebrity op m’n cv ,geen cruise en niet geziplined , o ja en geen karaoke want ik kras als een kraai. In een limo zitten was vroeger redelijk normaal bij trouw-en rouwplechtigheden

 8. Ik heb nog nooit:
  – geskyived
  – in een limo gezetten
  – een beugel gehad
  – een tattoo laten zetten
  – gedoken
  – geziplined (wist niet eens wat het was)
  – in een ambulance gelegen
  – een tv debuut gemaakt
  – een cruise gemaakt
  – een celeb ontmoet.

 9. Ik heb nog nooit wat gebroken en in een limo gezeten. En nog nooit in een ambulance gelegen en een celebrity ontmoet. Bowie had me wel leuk geleken (-:

 10. Ik heb nog nooit:
  geskydived
  in een limo gezeten
  een beugel gehad
  karaoke gezongen
  gedoken
  sushi gegeten(als in vis)
  geziplined
  een celebrity ontmoet
  een tv debuut gemaakt
  een cruise gemaakt
  en piercen wel als oorbellen daarbij horen.

 11. Jup zowel radio als TV en nee beide zijn niet online te vinden. Het stelt overigens ook niets voor. Ik heb genoeg aan dubenelux en wil absoluut nooit van mijn leven op cruise of in zo’n enorm vliegtuig, moet er niet aan denken. Luchtballon wil ik nog wel over denken of een helikopter, als het maar niet en masse is. Overigens vind ik BN’ers totaal niet interessant, tenzij het een veteraan is. Mijn rijtje is best lang trouwens dat krijg je met mijn interesses, beroep en Rotterdam. Ik sluit niet uit dat ik ooit een tatoeage laat zetten, die limo zal ik zelf niet huren maar het is beter dan lopen zeg maar. Ik spring niet vrijwillig uit een vliegtuig, ga liever dood dan karaoke zingen en verwacht ook maar niet dat ik langs zo’n touwtje ga sjezen.

 12. Ik heb nog nooit
  – geskydived
  – een tattoo laten zetten
  – een kind gebaard
  – in een ambulance gelegen
  – een cruise gemaakt

  Heb in een limo gezeten met mijn volleybalteam, was op TV bij Frans Bauer, woon buiten de EU en karaoke is populair. :)

 13. Ik heb nog nooit:
  – geskydived
  – in een limo gezeten
  – een beugel gehad
  – karaoke gezongen
  – geziplined
  – in een ambulance gelegen
  – een tv-debuut gemaakt (ben wel al een paar keer op tv geweest trouwens)
  – een cruise gemaakt
  – iets laten piercen (heb wel gaatjes in mijn oren)

 14. Wat grappig om te lezen! Ik heb nog nooit in een limo gezeten, een beugel gehad, een massage gekregen, een kind gebaard (thank god, ben 21), een tv debuut gemaakt en een cruise gemaakt.
  Ik vind dat de schrijfsters Julie Kagawa en Karin Slaughter als celebrities tellen, haha.
  Ik hou verder best van spannende activiteiten als ziplinen en skydiven, en zwemmen in de zee vind ik heer-lijk. Vooral als je ergens ook nog mooi kan snorkelen en gewoon lekker rond kan dobberen.

 15. Ik heb nog nooit wat gebroken en ben wel geïnterviewd voor tv maar dat stelt echt niets voor. In zee zwemmen is heerlijk. Zo vaak mogelijk :D

 16. Oké, maar wacht, jij hebt dus wél geziplined? Want dat lijkt me doodeng;). Ik kan beter zeggen wat ik wel heb gedaan, want dan ben ik sneller klaar.
  Komt ie (wat ik dus wél heb gedaan van dit lijstje):
  – gespijbeld
  – gezwommen in een zee
  – een concert bijgewoond
  – gekampeerd
  – een celebrity ontmoet
  – tv debuut gemaakt (tenminste, als meetelt dat ik een paar keer op tv ben geweest met het koor waar ik als kind in zong;))

  • Jazeker heb ik geziplined. Geen heel spectaculaire hoor (gewoon hier in Nederland en ik denk maar iets van 100 meter), maar ik heb het wel gedaan ;-)

Reacties zijn gesloten.