Die gaan we missen

Zo hé, aan de ene kant wel verwacht, maar ook gehoopt dat het niet zou gaan gebeuren. Onze Commissaris van de Koning gaat ons verlaten en dat is erg jammer.

Het is niet zo dat ik dagelijks met hem te maken had, verre van, maar hij was voor mijn werk wel van groot belang. En de manier waarop hij over ‘vieren en herdenken’ denkt past naadloos bij die van mij.

We gaan maar rustig afwachten wie zijn opvolger wordt. Er zit niets anders op.

Weet jij wie de commissaris in jouw provincie is en wat hij doet?

10 gedachten over “Die gaan we missen

  1. Ik heb werkelijk geen idee. Ik ben niet zo geïnteresseerd in dat soort dingen. Maar ik hoop op een goede opvolger voor je. Dat dan weer wel :-)

  2. Bijzondere man is het, ik moet nog nadenken over wie er in het torentje zit, ik ben niet bezig met zulke dingen. Overigens zou ik deze man wel gedag zeggen omdat ik hem ook een paar keer heb gesproken vorig jaar.

  3. Ik heb werkelijk geen flauw idee. Ik zou kunnen duckduckgo.commen maar dat zou nog véél flauwer zijn.
    Hopelijk krijgen jullie een goede commissaris in de plaats voor Wim van Donk. Eentje met wie je net zo naadloos kunt samenwerken.

  4. Nee dat weet ik niét, en zelfs als ik het opzoek weet ik nóg niet, een meneer Smit, vaak zijn het mensen die al bekend zijn maar Smit? Maar voor jou jammer dat iemand waar je prettig mee samenwerkt uit beeld verdwijnt.

  5. Ai, ik zal je eerlijk zeggen dat ik het niet weet zonder Google voor mijn provincie;). Kan me best voorstellen dat het fijn is als je op één lijn zit met iemand qua herdenken en vieren. Ik hoop dat je met de opvolger ook fijn zult kunnen samenwerken.

  6. Jahoor! Jetta Klijnsma van de PvdA! Ze komt regelmatig voor in journaal van TV Drenthe.
    Ik hoop voor je dat je ook met de komende Commissaris op een lijn zit (of andersom)

Reacties zijn gesloten.