Fout

Ik ben een echte nitwit op het gebied van computers. Of beter op het gebied van hoe bepaalde koppelingen via internet blijkbaar werken: google en wordpress bijvoorbeeld die ik dan per ongeluk blijkbaar wel/niet ergens op de achtergrond gekoppeld zijn. Of die misschien wel door de ontvangende blogger gekoppeld zijn. Zou dat ook kunnen?

Ik heb in ieder geval niet bewust dingen gekoppeld. Maar het gevolg is wel dat ik soms niet kan reageren op blogs en foutmeldingen krijg. En ik heb dus geen idee waar het mis gaat: heb ik iets gekoppeld, heeft google dat gedaan of de ‘ontvangende’ blogger? Of heb ik misschien zelf in wordpress iets verkeerd ingesteld?

Soms luk het met ene mailadres wel en met het andere niet, en soms lukt het als ik het mailadres wijzig. Ik kan er in ieder geval geen enkele lijn in ontdekken en soms geef ik de moed tot reageren dan maar gewoon op.

Dus bloggers die zitten te smachten om een reactie van mij: misschien ligt het wel aan die suffe foutmelding.

Mocht iemand de oplossing hebben: ik houd me aanbevolen!

15 gedachten over “Fout

 1. Zo vreselijk irritant! Ik heb dat ook een tijd gehad doordat mijn e-mailadres gekoppeld bleef aan een oud (verwijderd) WordPress account. Zelf via de helpdesk van WordPress werd het niet opgelost. Ik heb toen een hele tijd een niet bestaand e-mail adres gebruikt. Nu heb ik een nieuw e-mailadres en nu gaat het wel goed *klopt af*

  Als je Googlet op de foutmelding (dat doe ik altijd), blijkt dat de melding vaak voor komt. Iemand schrijft dat dit zou kunnen werken:

  Hi there,

  I have a couple things I’d like everyone to try if they are running into this error message:

  1. First, please make sure you have third-party cookies enabled in your browser: Third Party Cookies

  2. If you still get this error message after enabling third-party cookies, please try clearing your browser’s cache and cookies.

 2. Je email is ook wel een beetje vreemd, ik snap waarom, maar misschien ligt nhet dara aan? Ik ken je melding maar heb er zo zelden last van dat ik ook even geen oplossing zou weten. Gravatar en wordpress werken erg goed samen, misschien daar de boel eens verbinden?
  Ik heb trouwens wel gemerkt dat als de regeletjes van chrome te streng staan je allerlei ellende tegenkomt. Geen cookies accepteren maakt dingen al waardeloos.

  • Ik zou zelfs niet weten hoe ik gravatar en wordpress moet verbinden. ;-)

 3. Ik heb heel erg lang gesukkeld met reageren op blogs, er liep altijd iets in het honderd met reageren als wordpress.com of onder mijn eigen domeinnaam. Ik slaagde er niet in een link achter te laten naar mijn recente blog (op eigen domein, met een eigen wordpress-installatie). Ik heb dat dan eens miraculeus in orde gekregen, en nu durf ik nergens meer aankomen :-D

  Wat ik wel ook merk bij jouw blog, is dat ik je niet kan volgen. Ik gebruik feedly om blogs te volgen en te lezen, en daar krijg ik je niet in toegevoegd, het blijft hangen/draaien. Heel vreemd.

 4. Ik heb wel regelmatig problemen bij bloggers die geen WordPress gebruiken, maar aan de opmaak te zien is dit een foutmelding vanuit WordPress. Het kan zijn dat je dan niet akkoord bent gegaan met de verwerking van je gegevens, maar volgens mij geeft ie dit dan aan. Soms is het een kwestie van gewoon opnieuw proberen. En het kan zijn dat sommige bloggers hebben ingesteld dat alleen mensen met een WordPress account kunnen reageren, waarbij je dus een e-mailadres moet gebruiken wat is gekoppeld aan je wordpress account. Verder zou ik het oprecht niet weten, wellicht je addblocker uitzetten mocht je die gebruiken.

 5. Ik reageer op elk blog op het blog zelf, en niet via een reader… Blijft blogger nog steeds een lastig iets vanwege de extra stappen en het feit dat ik altijd met naam en handmatige link reageer (omdat mijn blog niet aan mijn google profiel is gekoppeld)… Maar het lukt allemaal wel.

  Succes met uitvogelen wat er aan de hand is.

 6. Afkloppen, ik heb de laatste tijd nergens problemen om te reageren, o=f mensen bij mij last ervaren weet ik natuurlijk niet.

  • Maar ik heb dat dus niet bewust gedaan en heb werkelijk geen idee hoe en waar ik dat weet los moet koppelen.

 7. Ja ik heb ook regelmatig gedoe als WordPress schrijver bij Blogger. Ik heb ook een account bij Blogger aangemaakt en zolang ik daar ingelogd blijf gaat het redelijk goed, maar als ik dan de koekjes heb weggegooid en overal uit ben gelogd dan heb je de poppen aan het dansen. Toch doe ik dat regelmatig want met teveel koekjes gaat mijn smartphone een eigen leven leiden heb ik gemerkt en krijg ik al beddenreclame te als ik ertegen gaap.

  • Ik kom dit keer niet bij jou reageren. Maar het is totaal willekeurig.

   • Ja ik zag mijn fotootje bovenin. Grappig is dat er op 9 maart wel een reactie van jou op mijn laatste blog is gekomen. Ik merk dat ik op de pc minder problemen heb dan bij de smartphone bij het plaatsen van reacties.

 8. Vaag, ik zou het ook niet weten. Ik heb het ooit bij één blogger gehad, dat ik écht niet kon reageren. En vorige week zat jij een keer bij mij in de spam, terwijl je toch echt niks geks gezegd had. Snap er ook niks van, af en toe;).

Reacties zijn gesloten.