11 gedachten over “Amen!

 1. Dit is geen tijd voor politiek gesteggel. Er moeten maatregelen worden genomen in het landsbelang, dus alle neuzen dezelfde kant op.
  Het verbaast me niets van die twee hersenloze karikaturen…

 2. Ik vond het tekenend wie er het hardste schreeuwden tijdens het debat… Zeer onaangenaam om die manier te proberen te ‘scoren’ in deze zorgelijke tijden. Dat is niet in het algemeen belang.

 3. Ik kan natuurlijk hier neerzetten dat het een stel aandachtseikel zijn, maar ik hoop van harte dat ze gewoon geen gelijk krijgen. Dat ze inderdaad maar wat roeptoeteren zonder een viroloog te raadplegen en zo.

 4. Özcan heeft het weer prachtig verwoord.
  Zulk gedrag van volksvertegenwoordigers: vreselijk, schandelijk.

 5. Van die debatten heb ik niets gezien, het zijn meestal meer toneelstukken waar iedereen probeert de hoofdrolspeler te zijn maar de meeste debaters amper hun rol geleerd hebben
  Bij deze ingewikkelde en zeer ingrijpende zaken zou dat zéker niet zo mogen zijn, dat heeft deze columnist wel goed gezien.

 6. Precies wat ik dacht toen ik een klein stukje van het debat zag: Dit is niet het moment om politieke spelletjes te spelen.

 7. Kan het niet beter verwoorden! Ik heb dat debat gezien en ik ergerde me kapot aan de geblondeerde Indiër en z’n maatje Baudet. In plaats van de handen ineens te slaan, de aktie in twijfel stellen en dan de manier waarop. Walgelijk.

 8. Het eerste wat ik las vanmorgen. Ik wilde dat ik mijn gedachten zo mooi kon verwoorden!

Reacties zijn gesloten.