11 gedachten over “Amen!

  1. Dit is geen tijd voor politiek gesteggel. Er moeten maatregelen worden genomen in het landsbelang, dus alle neuzen dezelfde kant op.
    Het verbaast me niets van die twee hersenloze karikaturen…

  2. Ik vond het tekenend wie er het hardste schreeuwden tijdens het debat… Zeer onaangenaam om die manier te proberen te ‘scoren’ in deze zorgelijke tijden. Dat is niet in het algemeen belang.

  3. Ik kan natuurlijk hier neerzetten dat het een stel aandachtseikel zijn, maar ik hoop van harte dat ze gewoon geen gelijk krijgen. Dat ze inderdaad maar wat roeptoeteren zonder een viroloog te raadplegen en zo.

  4. Van die debatten heb ik niets gezien, het zijn meestal meer toneelstukken waar iedereen probeert de hoofdrolspeler te zijn maar de meeste debaters amper hun rol geleerd hebben
    Bij deze ingewikkelde en zeer ingrijpende zaken zou dat zéker niet zo mogen zijn, dat heeft deze columnist wel goed gezien.

  5. Kan het niet beter verwoorden! Ik heb dat debat gezien en ik ergerde me kapot aan de geblondeerde Indiër en z’n maatje Baudet. In plaats van de handen ineens te slaan, de aktie in twijfel stellen en dan de manier waarop. Walgelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *