38 gedachten over “Tot weerziens

 1. Sterkte, veel sterkte.
  En dat het binnen jullie muren mee gaat vallen.
  Ik zeg het krom, je snapt me wel!
  xxx

 2. Ik ken jullie niet IRL. Ik leef wel met jullie mee. Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 3. Het leek al onvermijdelijk, maar nu dan toch zo definitief.
  Enorm verdrietig.
  Gecondoleerd voor jullie allen met dit verlies.

 4. Gecondoleerd. Zoals je aangaf, je schoonvader was een man van de dag, maar dat maakt het verdriet en het gemis niet minder groot. Ik wens jullie veel sterkte in de komende dagen, houd elkaar vast (misschien niet fysiek maar wel emotioneel), kijk elkaar in de ogen, laat de liefde spreken.

 5. Ik las het elders al. Gecondoleerd en heel veel sterkte. Voor jullie allemaal .. maar vooral voor Mr T.

 6. Wat verdrietig. Gecondoleerd en veel sterkte, vooral voor je man. Hij heeft veel voor zijn vader (ouders) gedaan. De uitvaart zal nu ook anders zijn dan gebruikelijk. Moeilijke tijden voor jullie, weet dat er meegeleefd wordt!

 7. Gecondoleerd familie, die we helemaal niet kennen maar toch enorm mee meeleven

 8. Gecondoleerd,ik hoop dat jullie de kans krijgen om hem te begeleiden naar zijn laatste rustplaats.Veel sterkte❤❤❤

 9. Gecondoleerd Mr en Mrs T en jullie kinderen met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Ik wens jullie een goed afscheid en veel steun aan elkaar.

  Met een warme groet, Dorothé

Reacties zijn gesloten.