Tien is tin

Mr. T. en ik zijn vandaag 10 jaar getrouwd! Dat hadden we, samen met mijn 50ste verjaardag, groots willen. Maar ja dat ging, logischerwijs, allemaal niet door.

Vanavond zullen we met z’n vijfjes ‘lekker lokaal thuis uit’ eten. Mijn oma zei altijd dat je zoveel mogelijk de dingen moet vieren. En of dat nu groots en meeslepend is of klein en intiem: dat doet eigenlijk helemaal niet ter zake. We hebben het hartstikke goed: Mr. T. en ik en samen met onze mooie dochters, onze schoonzoon, mijn ouders en andere familie en vrienden leiden we een goed leven. Dat dat leven zich nu, noodgedwongen voornamelijk thuis afspeelt was best wennen maar we hebben inmiddels een prima modus gevonden en eigenlijk ben ik vooral trots op ons hoe goed we dat allemaal doen.

24 gedachten over “Tien is tin

  1. Jammer dat dat groots vieren er even niet in zit. Maar misschien stond je hoofd daar ook nog niet naar. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Wie weet… In elk geval van harte gefeliciteerd! x

  2. Van harte!! En fijn dat je er op die manier toch nog bij stil hebt gestaan. En weet je.. dit is een jubileum om te onthouden. Die maken we zo, hopelijk, nooit meer mee.

  3. Hartelijk gefeliciteerd met jullie tinnen huwelijk dat eigenlijk goud waard is als ik je afgelopen blogs weer voor de geest haal. Dat je moet vieren wat en wanneer je maar wil blijkt. Wij zijn binnenkort 25 jaar getrouwd maar we vierden ons 24 jarig huwelijk omdat we iets met 24 hebben (24/2 leerden we elkaar kennen en 24/4 huwden we).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *