15!

Ze is de liefste de liefste. Ze is vrolijk, grappig, onzeker, zoekend, proberend, creatief, intelligent, geïnteresseerd, betrokken, soms humeurig, zelden brutaal, soms wat boos, klunzig, schattig, mooi, kokend, zingend, dansend, rommelig, niet zuinig, ruimt nooit iets op, heeft oog voor anderen, krijgt regelmatig de deksel op haar neus, gul, enthousiast en nog heel, heel veel dingen meer. Het is een voorrecht om haar moeder te mogen zijn.

En vandaag, vandaag wordt ze 15! Het zal een verjaardag worden die we nooit zullen vergeten in verband met corona, maar ze zal er vast van genieten.

Love you lots and lots, lieve Scholier!

21 gedachten over “15!

  1. Gekke tijd om jarig te zijn. Maar ik weet zeker dat jullie er een prachtfeest van gemaakt hebben. Alsnog gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

  2. Gefeliciteerd, klinkt als een geweldige dochter.
    Onze jongste werd in april 15 jaar. Ze had al maanden plannen om met een groepje (haar bof en twee vrienden te gaan winkelen en naar de Kermis te gaan in Hilversum. Helaas iets van dat alles. Alleen zelf een kitkat taart bakken lukte.
    We vierden het ons gezin en ze werd enorm verwend met kaarten, belletjes, bezorgde pakjes enz. Opa en oma kwamen taart eten en in de avond bestelden we haar favoriete pasta. Ze had een top dag. Het feestje bewaren we voor later. Zoon wordt 21 ikzelf 50 dus dat kan mooi samen.

  3. Al wat jij schrijft geldt ook voor ons als haar opa en oma. Super blij en trots op dit prachtige kleinkind. Het zal een verjaardag worden om nooit te vergeten, en gelukkig mogen wij vanmiddag toch even komen om haar te feliciteren. We denken ook terug aan haar bijzondere geboortedag.

  4. Proficiat met je dochter. Fijn om iets te vieren te hebben na alle ellende. Toch ook lastig om een vorm te vinden in deze tijd. Hier werd jongste afgelopen woensdag 19. Een mooie dag gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *