15!

Ze is de liefste de liefste. Ze is vrolijk, grappig, onzeker, zoekend, proberend, creatief, intelligent, geïnteresseerd, betrokken, soms humeurig, zelden brutaal, soms wat boos, klunzig, schattig, mooi, kokend, zingend, dansend, rommelig, niet zuinig, ruimt nooit iets op, heeft oog voor anderen, krijgt regelmatig de deksel op haar neus, gul, enthousiast en nog heel, heel veel dingen meer. Het is een voorrecht om haar moeder te mogen zijn.

En vandaag, vandaag wordt ze 15! Het zal een verjaardag worden die we nooit zullen vergeten in verband met corona, maar ze zal er vast van genieten.

Love you lots and lots, lieve Scholier!

21 gedachten over “15!

 1. Heerlijke leeftijd 🙂 Alsnog gefeliciteerd en hoop dat jullie een prachtige dag hebben gehad!

 2. Gekke tijd om jarig te zijn. Maar ik weet zeker dat jullie er een prachtfeest van gemaakt hebben. Alsnog gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

 3. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter. Ik hoop dat ze heeft kunnen genieten van haar dag.

 4. Gefeliciteerd, klinkt als een geweldige dochter.
  Onze jongste werd in april 15 jaar. Ze had al maanden plannen om met een groepje (haar bof en twee vrienden te gaan winkelen en naar de Kermis te gaan in Hilversum. Helaas iets van dat alles. Alleen zelf een kitkat taart bakken lukte.
  We vierden het ons gezin en ze werd enorm verwend met kaarten, belletjes, bezorgde pakjes enz. Opa en oma kwamen taart eten en in de avond bestelden we haar favoriete pasta. Ze had een top dag. Het feestje bewaren we voor later. Zoon wordt 21 ikzelf 50 dus dat kan mooi samen.

 5. Van harte!!!

  Jarig zijn in Corona tijd is ánders. Hopelijk toch leuk. In ieder geval gedenkwaardig.

 6. Al wat jij schrijft geldt ook voor ons als haar opa en oma. Super blij en trots op dit prachtige kleinkind. Het zal een verjaardag worden om nooit te vergeten, en gelukkig mogen wij vanmiddag toch even komen om haar te feliciteren. We denken ook terug aan haar bijzondere geboortedag.

 7. Proficiat met je dochter. Fijn om iets te vieren te hebben na alle ellende. Toch ook lastig om een vorm te vinden in deze tijd. Hier werd jongste afgelopen woensdag 19. Een mooie dag gewenst.

 8. Van harte gefeliciteerd! En wat een prachtige, liefdevolle blog is dit. Ze boft met een moeder als jij.

 9. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige meid. ! Ook hier een verjaardag die we zeker nooit zullen vergeten, de 84ste.

 10. Wat een lieve woorden! Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je jongste en een fijne, zonnige, andere verjaardag gewenst.

Reacties zijn gesloten.