Pieces of art food

Eergisteren ontving De Student (ik heb nog steeds geen leuk nieuw alias verzonnen) haar diploma en dat vierden wij die avond door een keer uitgebreid en exclusief te gaan dineren. Mr. T. en ik namen haar en Haar Lief mee en we hadden een zeer genoeglijke avond met werkelijk de heerlijkste gerechten inclusief bijpassende wijnen.

Echt ieder gerecht was zo geweldig, zo bijzonder. Ieder klein onderdeel van een gang was een ware smaakexplosie. En hoe enthousiast de bediening sprak over de gerechtjes en de wijn was gewoon fantastisch. Wat een liefde voor het vak!

We gaan best regelmatig uit eten en genieten dan eigenlijk ook altijd van dat wat we eten en drinken en de ambiance. Maar dit, dit was toch wel de overtreffende trap: ware kunstwerkjes werden er gepresenteerd en zoals gezegd: smaakexplosies!!! Het was een heerlijke avond … en nu gaan we sparen voor als De Scholier ooit afstudeert. ;-)

Het is waarschijnlijk absoluut not done om foto’s te maken van dat wat we aten en ik maakte niet eens foto’s van alle gangen, maar ik kon het niet laten.

En oh, die wijnen! Heerlijk. We dronken 6 verschillende wijnen en een port. De wijn hieronder heeft mijn hart gestolen: tja, dat kan ook bijna niet anders met zo’n naam. Echt, genoten in het kwadraat!

14 gedachten over “Pieces of art food

  1. Het zal er allemaal prachtig uitgezien hebben, maar ik vind vaak dat het op foto’s niet zo goed lijkt. Soms lijkt het meer op onplezierige dingen die ik niet ga noemen.
    Ik hoop dat het goed gesmaakt heeft.
    Nieuwe naam voor student, suggestie: de afgestudeerde. Kun je wel weer een paar jaar mee voort.

  2. Hoe zo is het not done? Dat bepaal je toch zelf (-: Veel te leuk om later nog eens naar de foto’s te kijken hoe jullie genoten in het kwadraat
    Je kunt de Student vervangen door de Geslaagde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *