Zandsculpturen

Op onze laatste vakantiedag vorige week in Ermelo bezochten we het zandsculpturenfestival in Garderen. Dit jaar stond dat in het teken van de Tweede Wereldoorlog en 75 jaar vrijheid en ik heb mijn ogen uitgekeken.

Het is enorm indrukwekkend en er is ongelooflijk veel te zien. Heel veel aspecten van de Tweede Wereldoorlog worden belicht. Niet alleen de bekende dingen, maar bijvoorbeeld ook het kraken van de Enigmacode, het oostfront en nog heel veel meer.

Als je de kans hebt: ga kijken. Echt het is de moeite waard. Let op: je moet van te voren wel je kaartje(s) reserveren.17 gedachten over “Zandsculpturen

  1. Ik vind het prachtig en heb het gelijk op mijn wensenlijstje gezet. Zag wel dat je op tijd moet zijn met reserveren. Vraagje: is het een beetje Covidproof daar?

    • Toen wij er waren was het goed te doen, maar een vriend van mij ging eergisteren en toen was het erg druk waardoor je niet op je gemak kon kijken zei hij. Dat is niet fijn en jammer. Als ik jou was ging ik als de schoolvakanties weer voorbij zijn.

  2. Oh, mooi thema dit jaar! Ik ga regelmatig. Het thema van dit jaar had ik nog niet gezien, maar ik geloof toch dat ik dan dit jaar ook een keer wil.

  3. Wat onvoorstelbaar mooi gemaakt allemaal. Jammer dat het flink uit de richting is anders zou ik zéker gaan kijken. En het gedoe met kaartjes vooraf bestellen helpt ook al niet mee natuurlijk.

  4. Mooi hoor! Vind het een leuke vorm van kunst ook. Vraag me af hoe moeilijk het is om zelf eens te proberen…. en dan niet op het strand met los zand en wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *