Mechelen

Oh, Mechelen wat was je mooi. Wat een prachtige omgeving, wat een fijn weer, wat hebben we heerlijk gewandeld (maar liefst bijna 86 kilometer) en leuke dingen gedaan.

Prachtige vakwerkhuizen gezien, over velden gezworven en door weilanden gestapt. Vele terrasjes gepikt, lekker uit gegeten, getafeltennisd en gebadmintond, iedere avond spelletjes gedaan (met Mr. T. als de ultieme keeskampioen), blaren doorgeprikt, gerodeld (Saar en ik), ijsjes gegeten, een kabelbaantje gepikt, Valkenburg en Maastricht bezocht (waar Saar eindelijk die felbegeerde paarse vest vond en ik een geweldige rok), Margraten en Eyewitness bezocht, kaarsjes aangestoken, in één minuut drie landen bezocht, gekart (Saar en Mr. T.), ontelbare veldkruizen gezien en nog veel, veel meer …

Kortom geweldig genoten. Nederland wat ben je mooi! Zeker met goed (lees: droog) weer.

20 gedachten over “Mechelen

  1. Ik was de eerste paar zinnetjes van je post écht niet mee: vakwerkhuizen? Rodelen? Kabelbaantje? En toen had ik door dat het niet over het Belgische Mechelen ging haha, oeps! Fijn dat jullie genoten hebben van jullie vakantie.

  2. Wat leuk om de foto’s te zien van zo bekend gebied voor mij. Zelfs de pauw ken ik bij t Hijgend hert. Wij zijn volgende week weer aan de beurt. Ik ben dol op Zuid-Limburg.

  3. Het genieten spreekt door jouw verhaal en door de mooie foto,s. Fijn dat jullie heerlijk weer hadden, jullie hadden zo,n paar fijne weken ook wel verdiend en nodig na al die. heftige tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *