Het zit er weer op

Jemig, wat vliegt de tijd toch als je fun hebt. Vier weken vakantie had ik, en vandaag moet mag ik al weer aan het werk. En al heb ik de leukste baan die er is, ik vind het toch altijd weer balen. Want vakantie is zo gek nog niet.

We deden een boel leuke dingen. Daar heb ik al wat over geblogd. We vierden uiteraard de diploma-uitreiking van Ova, we trapten en hapten met mijn ouders, broer en zijn vrouw, we poetsten (als altijd) de keuken, we deden een week Mechelen en een week Ermelo, ik wandelde vele kilometers, we fietsten af en toe, we poetsten het huis en zo nog wat meer.

Ook ging ik nog met Ova op pad. Hulst was ons doel (we combineerden dit met het wegbrengen van Saar en een vakantievriendinnetje naar een ander vakantievriendje die in Zeeuws Vlaanderen woont. Ik vond Hulst eerlijk gezegd wat tegenvallen, voor een vestingstad had ik het ouder verwacht, maar we hebben ons er prima vermaakt.

De Sint Willibrordusbasiliek was imposant en ook van binnen een beauty. Ik vond de lage ramen echt heel bijzonder, kan me eerlijk gezegd niet herinneren dat ooit eerder gezien te hebben. De toren is natuurlijk heel modern nadat deze in de Tweede Wereldoorlog kapot geschoten was.

We deden een historische wandeling door Hulst en hebben ons prima vermaakt. Maar vooral het terrasje was natuurlijk echt top want het was Warm! Lekker een blond biertje, mensen kijken en goede gesprekken. Het hotel was prima en na een goede nachtrust liepen we nog een keer over de vestingwallen omdat we benieuwd waren naar hoe de wandelapp dat registreert. Nou, zo dus:

Vervolgens reden we naar het Verdronken land van Saeftinge waar we rondwandelden. Het was jammer dat het bezoekerscentrum niet open was, want volgens de info op de website had het gewoon open moeten zijn. Maar goed, het was prachtig weer en ook hier hebben we ons prima vermaakt en ruim 7 kilometer gewandeld. Heel bijzonder, zo’n natuurgebied onder de rook van Antwerpen. We sloten af met een lekkere lunch in Graauw waarna we Saar en haar vriendin weer ophaalden en huiswaarts reden.

11 gedachten over “Het zit er weer op

  1. Wat hebben jullie veel gedaan in die 4 weken. Een top vakantie!
    En zelfs nog een schoon huis op de koop toe 😁

  2. De tijd vliegt dat is zeker waar. Maar jullie hebben de tijd goed benut en heel veel fijne dingen gedaan. Even diep zuchten en dan maar weer aan het werk.

  3. Toch altijd een beetje een weemoedig gevoel hè, het einde van een vakantie. Heel veel succes met werken weer.

Reacties zijn gesloten.