Genoten

Goed, de podcast dus. Ik vind het echt geweldig en wil ze ook in mijn blog bijhouden want er zitten echt pareltjes bij! Sinds mijn vorige logje geluisterd naar en genoten van:

  • Bob → en dat is echt een van de mooiste podcasts tot nu toe. Ik heb er van genoten, al is er ook een soort van onbevredigd gevoel omdat … (ik kan hiet natuurlijk de ontknoping niet verraden. Genoten vooral ook van Elise.
  • De familie Romeijn → ook een bijzondere podcast over het verleden van de overgrootvader van Anneke en Aafke. Was hun overgrootvader nu wel of niet fout in de oorlog. En hoe zat het met zijn zoon?
  • Het kamp van mijn oma → opnieuw een oudere dementerende dame in de hoofdrol. Robin probeert het verleden van haar oma (die van haar derde tot haar zesde in een Jappenkamp zat) te doorgronden. Want waarom heeft ze zo’n slechte band met haar oma?
  • Babylon → een, in mijn ogen, wat mindere podcast. Maar deze bestaat maar uit drie korte afleveringen, dus ik had hem zo geluisterd.
  • In het hart geraakt → een driedelige podcast over de nooit opgeloste moord op Els Slurink in 1997.

Nog tips? Ze zijn welkom!

15 gedachten over “Genoten

  1. Denk niet dat ik daaraan ga beginnen, weer iets erbij wat ik dan niet meer wil missen misschien. Doe je dit ook tijdens het fietsen op je hometrainer? Of blijft dat lezen?

  2. Leuk dat je het bij gaat houden. Misschien ga ik op deze manier ook af en toe wat luisteren, want je maakt me wel nieuwsgierig.

Reacties zijn gesloten.