Zonder gezicht

Oh wauw, en nog zo’n fantastische thriller. Robert Bryndza schreef met ‘Zonder gezicht‘ een ware pageturner (hoe heet dat eigenlijk als je een e-reader gebruikt? een pageswiper?).

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter. Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

Echt een superspannend boek met, net als in het boek van mijn vorige ‘recensie’, een aantal zeer sympathieke personages. Kate en Tristan zijn mensen van vlees en bloed met al hun goede en slechte kanten. Het boek is gewoon heel spannend en smaakt naar meer!

5 gedachten over “Zonder gezicht

  1. Klinkt goed. En pageswiper vind ik een leuke term. Ik wil ‘m nomineren voor het woord van 2020;). Veel leuker dan anderhalvemetersamenleving, zou ik zo denken.

Reacties zijn gesloten.