Au!

Ik weet nog precies wat ik deed toen het, soort van, mis ging. Ik deed namelijk oefeningen tegen de kipfiletjes.

En daar was ik zo mee bezig toen inenen, au! Vanuit mijn rechterarm schoot het ‘in mijn hoofd’. Of nou ja, niet in mijn hoofd. Maar op mijn hoofd. Mijn achterhoofd. Waar ik bepaalt niet op gevallen ben. Of misschien wel, want wat wil het geval ,,,

Dit hierboven gebeurde dus al ruim drie maanden geleden en sindsdien heb ik er soms veel en soms minder last van. En dat is natuurlijk al best lang. Het meeste last heb ik trouwens in bed en dan met name als ik wil gaan verliggen. Dan is het toch echt wel helegaar niet tof. Die pijn, het voelt als steekjes op mijn schedel, onder mijn haar. Best pijnlijk. Overdag valt het wel mee.

Enfin: al ruim drie maanden geleden dat het erin schoot en als ik weet waar iets van komt, dan denk ik meestal wel zoiets van: ‘ik weet hoe het gekomen is, het gaat vanzelf ook wel weer weg’. Maar ja, dat vanzelf duurt inmiddels best lang. Toch?

Toen ik laatst voor mijn uitstrijkje naar de dokter ging (ik denk inmiddels ook al weer wel een week of vier geleden) vroeg ik aan de huisarts wat er wellicht aan te doen zou zijn. Zij raadde me fysiotherapie aan. Enfin: lang verhaal kort, vandaag ga ik naar de fysio. En hopelijk kan ze me snel helpen. Want ik ben er inmiddels wel klaar mee. Hahaha, dat bedoel ik natuurlijk niet zo, want het is mijn eigen schuld dat het al zo lang duurt, dus als het nog een tijd duurt voordat het ‘opgelost’ is dan kan ik dat alleen mezelf verwijten.

14 gedachten over “Au!

 1. Hoop dat het gauw opknapt. Ik heb ook wel eens iets en dan loopt ik door. Soms wordt het er juist erger door… Dus beterschap!

 2. Da’s een rare kwaal! Goed dat je precies weet waardoor het kwam. Anders zou je je toch enorm zorgen gaan maken om pijn op zo’n rare plek. Succes bij de fysio, hopelijk komt er snel verbetering.

 3. Meestal gaat veel wat ineens komt ook vanzelf weer over, zo niet….dan toch maar even naar de huisarts. Succes met de fysio. Goed gedaan!

 4. Bah, doe je zo je best en dan schiet er iets in je hoofd! Hopelijk biedt de fysio soelaas. Succes!

 5. Ai, dat is pijnlijk. Maar wel herkenbaar dat je dan denkt dat het vanzelf over zal gaan. Die fysio zal je vast ook behoorlijk gaan pijnigen, maar ik hoop wel dat het resultaat zal hebben.

 6. Da’s wel een hele gekke plek om ‘spierpijn’ te krijgen.Hopelijk heeft de fysio een snelle oplossing voor je

 7. Wat vervelend is dat! Dat het is vanzelf gekomen, het zal ook vanzelf weer weggaan, ken ik. Ik ben daar ook heel goed in. Ik hoop dat fysio de pijn laat verdwijnen. Sterkte

 8. Jeetje wat vervelend. Hoop dat fysio je kan helpen Pijn is niet fijn, ik leef met je mee.

 9. Eigen “schuld” of niet, dat doet aan de pijn niets af natuurlijk.
  Schuld is dan ook nog relatief want natuurlijk maak je niet expres een verkeerde beweging. Maar inderdaad, eerder ingrijpen had natuurlijk wél een goed plan geweest! Beterschap.

Reacties zijn gesloten.