Wraak

En weer luisterde ik een geweldige podcast namelijk ‘Wraak‘. Wow, dit was echt een supertof verhaal.

Wraak is een achtdelige serie over ambitie, macht en #metoo. In de race om korpschef van de Amsterdamse politie te worden, schakelt de ambitieuze Barbara Schaaf haar mannelijke concurrent uit met een #metoo. Daarmee ontketent ze een wraakactie die haar uiteindelijk voor een onmogelijke keuze stelt.

Het was niet alleen dat spannende verhaal, maar ook de boodschap die er in mijn ogen inzat. Dat je mensen kapot kunt maken met leugens en dat het soms onmogelijk is voor de beschuldigde om zich te verdedigen. Niet alleen een geweldig spannend verhaal trouwens, maar ook heel mooie geluidsaspecten vond ik. Ik zet m’n oortjes natuurlijk nooit echt hard, maar dit was zo gaaf dat geluid dat van links naar rechts vliegt en die geweldige geluiden. Alleen de kat kwam wat ongeloofwaardig op me over. De stemmen van de acteurs daarentegen: superhelder en duidelijk. Kortom: geweldig genoten!

6 gedachten over “Wraak

  1. Wat een gave podcast. Een echte aanrader. En als je hem als wandelend beluisterd; beter niet ‘s avonds in het donker. De geluidseffecten maken het idd heel speciaal en net echt. Supertip wat mij betreft!!

  2. Wat toevallig dat je het over deze podcast hebt. Mijn dochter adviseerde mij woensdag om deze te gaan luisteren. Zij gebruikte bijna dezelfde beschrijving die jij geeft. Vanmiddag maar eens beginnen met luisteren.

  3. Ik heb er vaak het geduld niet voor, het luisteren naar een podcast. Zou anders zijn als ik bijv. iedere dag met OV naar/van werk zou moeten denk ik

  4. Dat klinkt als een interessante podcast inderdaad. Ik vind het zelf helaas altijd erg moeilijk om mijn gedachten bij podcasts te houden. Ze dwalen echt altijd af…

Reacties zijn gesloten.