Pakjesavond coronastyle


Vanavond vieren we, als altijd, pakjesavond conform het beproefde recept: mijn ouders komen en samen met Ova Haar Lief zijn we met zeven. Er zijn cadeautjes en natuurlijk surprises.

Wat we wel doen is de eettafel vergroten zodat deze vierkant wordt en mijn ouders op veilige afstand van ons kunnen zitten.

Saar heeft beloofd te koken; straks ga ik even naar de supermarkt om de boodschappen daarvoor te doen. Ik hoop op een heerlijk avondje. Dat zal best goed komen!

Vier jij vanavond sinterklaas en hoe pak je dat aan?

19 gedachten over “Pakjesavond coronastyle

 1. We waren met z’n zessen, zittend rond grote ronde tafel. Hebben samen gegeten (afgehaald bij een restaurant), en kleine cadeautjes uitgewisseld. Geen surprises, met uitzondering van 1 voor mijn Duitse schoondochter zodat zij weet hoe dat kan gaan in Nederland.

 2. Wij verheugen ons op vanavond. Benieuwd naar de surprises en naar wat Saar gekookt heeft. En het leukste is natuurlijk een avondje samen al moet het met afstand.

 3. Helaas is de club bij ons te groot om coronaproof een echte pakjesavond te vieren. Gelukkig is de club ook nogal creatief, dus ik heb Sint al twee keer op de stoep gehad en er komt er vandaag nog één langs. We hebben er op creatieve wijze alsnog een feestje van gemaakt, met opdrachten die we via de familieapp bij elkaar brengen en dat soort dingen.
  Fijne avond vanavond!

 4. Wij maken ook surprises met 11 mensen over twee adressen verdeeld en door skype verbonden. Uiteraard ook met voldoende afstand omdat er toch mensen bij zijn die beroepshalve “onder de mensen komen”. Geweldige foto van de Sint;-)

 5. Wij vieren geen Sinterklaas maar ik wel wat lekkers gehaald voor vanavond.
  Ik wens jullie met zijn alleen een hele fijne avond toe! Geniet ervan, met surprises wordt het extra leuk!

 6. Klinkt goed! Veel plezier!
  Ik heb gedichten gemaakt en wat kleinigheidjes gekocht. Ik heb het vorige week al gegeven. Kwam toevallig zo uit.

 7. Een hele fijne avond!
  Wij vieren geen Sinterklaas meer, maar vroeger was dat met mijn hele schoonfamilie met cadeautjes, gedichten en surprises. En aangezien het een grote familie is, waren we echt uuuuuren Sinterklaas aan het vieren.

 8. Ik vind het een mooie traditie hoe jullie in Nederland van Sint zo’n mooi feest maken. Dat kennen wij in België niet.
  Geniet ervan!

 9. Wij vieren het bij onze dochter, schoonzoon en de twee kleindochters van 3 en 6 jaar. Normaal met alle kinderen en aanhang (15 mensen) maar helaas dit jaar niet. Hopelijk volgend jaar weer.

Reacties zijn gesloten.