14 gedachten over “Hoe verschrikkelijk …

 1. Wat een heldere stukken weer. Nynke de Jong beschrijft heel helder en duidelijk de situatie. Eigenlijk mijn diepe ideeën die ik niet zo op papier kan krijgen. Las net het verkiezingsprogramma van de PVV . Zo stuitend.
  Dank je wel weer!

 2. Bizar en onbegrijpelijk maar ik vermoed dat we voorlopig nog niet van Trump af zijn en dat hij (of zoon of dochter) over een paar jaar kandidaat stellen voor een nieuwe termijn. Dat is waarschijnlijk de reden dat hij nu een soort van toegaf dat de overdracht “peacefull” zal zijn.

 3. Je zult maar zo’n achterban hebben. Wat een (gebrek aan) verstand!
  Nog 2 weken en dan zijn we hopelijk voor altijd van die &$}#* af!

  * DE AMERIKAANSE ACTRICE/ZANGERES BETTE MIDLER STEEKT HAAR AVERSIE TEGEN PRESIDENT TRUMP NIET ONDER STOELEN OF BANKEN. EUROPEAN PRESS AGENCY (EPA)
  Trump is een liegende zak stront, van zijn ingegroeide tenen tot zijn nephaar

 4. Ja, het was echt bizar…. Maar ook een bewustwording wat we beslist NIET willen denk ik. En het lijkt er nu toch ook wel op dat Trump zijn hand heeft overspeelt.

 5. Het zat er aan te komen. The land of the free … willen zich heel graag in een op fascisme gestoelde dictatuur smijten..

 6. Dat je dit als president in je hoofd haalt! Vier mensen overleden en hij heeft het alleen maar over ik, ik, ik. Alle schaamteloosheid voorbij.

 7. Ik hoop één ding en dat is dat Biden het gaat redden. Hij zal goed beschermd worden, maar toch… Er hoeft maar één idioot te infiltreren…

Reacties zijn gesloten.