20 gedachten over “Zonder woorden … zo triest en boosmakend

 1. Geen woorden voor nee!!!
  Gaaf die premiumstukjes uit de krant erbij.
  Ik kan ze zelf niet lezen 🙂

 2. Te erg voor woorden nog geen 200 meter van ons appartement (‘s Hertogenbosch) eerst in het park een boom in de brand gestoken toen naar het centrum waar ze 10! winkels etc. etc. hebben vernield ben er kapot van. Praten met dit soort lui??? Opsluiten maar ze zijn in de regel onherkenbaar. Weigeren ze bij daglicht een mondkapje te dragen in deze sitatie wel, Hoody, capuchon, mondkapje tot onder de ogen…Ik vrees alweer voor vanavond.

 3. Verbijsterend, schandalig, onbegrijpelijk en ontoelaatbaar gedrag. Ik kan er met geen enkele pet bij wat mensen hiermee denken te bereiken. En dat zelfs een (Enschede’s) ziekenhuis niet veilig is voor ze. Wat mij betreft keihard aanpakken, deze ontwrichters.

 4. Ik zou zoveel dingen willen als ik dit zie. Ik zou deze mensen dolgraag alle hulp in de toekomst ontzeggen. Registreren die hap. Heb je brand? Leuk! Komt de brandweer gezellig kijken. Met marshmallows. Blussen? Neuh, je staat geregistreerd. Dan wordt er niet geblust. Heb je medische hulp nodig? Jammer, joh! Je staat geregistreerd. Je komt het ziekenhuis niet in. Neem maar een paracetamolletje. Wel zelf betalen, he? Want jij hebt al genoeg gekost.
  Maar ja, dat mag niet volgens de grondwet. Misschien maar beter ook.

  Ik denk dat uiteindelijk het goede overwint (ja, ik geloof in sprookjes). En wij zijn met meer. Toch?

 5. Akelig volk! Ik hoop dat iedereen die opgepakt is een hoge boete krijgt en dat de schade op ze verhaald wordt.
  Ik las vandaag een bericht van iemand die in de thuiszorg werkt en gisteren door de politie gered moest worden omdat ze belaagd werd door relschoppers met vuurwerk. Dat is toch te gek voor woorden?

 6. Moest gister verplicht in Eindje zijn en kan je zeggen dat ik daar al van baalde toen ik de berichten zag. Wat me nog verbaasde was dat ik moeiteloos de stad door kon zonder controle. De geluiden waren tot in Nuenen te horen. Bizar het werd vergeleken met de krakersrellen maar het deed mij vooral aan Amerika denken. Geloof niet dat dit over is.

 7. Pfff, ja. Toen ik de beelden zag, was ik echt verbijsterd. Ik snap het heus wel dat mensen gefrustreerd zijn (en dat ben ik zelf ook af en toe), maar dit lijkt me nooit een ‘antwoord’.

 8. Het is in en in triest. Venlo was gisterenavond ook een oorlogsgebied. Een kleine anderhalve kilometer van mijn huis. je ziet de ravage, leest over de raddraaiers en uiteindelijk ga je naar bed. Hoor je de vuurwerkbommen dichterbij komen, een helikopter overvliegen. Zo bizar in een land waar ondanks corona nog zoveel mag en kan al zien de asociale kleuters (in alle leeftijdscategorieën) dat anders.

 9. Van mij mogen ze de raddraaiers oppakken en uitzetten naar Wit-Rusland. Kijken of ze nog zo’n grote mond over vrijheid hebben.
  Te triest voor woorden…De goeden moeten altijd lijden onder de kwaden.

Reacties zijn gesloten.