14 gedachten over “Sneeuwpracht!

  1. Prachtig. Mag het nu weg? Och, ik ben altijd zo vrolijk. Maar hier word ik echt chagrijnig van. Alles is zo onhandig door die sneeuw. Huil!!!

    • Ik zeg ook altijd dat die sneeuw vooral daar moet neerdwarrelen waar niemand er last van heeft. Maar ja, het is nog niet gelukt dat te regelen.

  2. Die ijspegels aan het dak! Dan is sneeuw en kou toch een cadeautje, hè? In de natuur is het prachtig. Er is bij jullie meer sneeuw gevallen dan bij ons. Duidelijk te zien aan de foto van je wandelschoen. Geniet ervan.

  3. Fijn, toch nog echt winter. Mooie foto’s. Ik hou van hoe alle geluiden gedempt worden door de sneeuw en het buiten ineens wat lichter is.

  4. Ik hoefde niet zo nodig naar buiten maar word blij van je prachtige foto’s.

  5. Prachtig die sneeuw, maar ik zie het liever vanachter glas! Mooie foto’s ook! Want sneeuw is echt niet mijn ding…

  6. Mooie foto’s. En wat een heerlijke dag was het hè (als je geen verplichtingen had en alle tijd om lekker te wandelen in de witte wereld). Puur genieten van een wondere, witte wereld. Een cadeautje :-)

Reacties zijn gesloten.