Tweede corona’verjaardag’

Vandaag vier ik mijn 51ste verjaardag. Of nou ja, vieren, dat zal hem ook dit jaar niet echt worden. Vorig jaar zag ik Sarah en die verjaardag ging logischerwijs niet door. Ik vond dat eerlijk gezegd toch wel heel erg jammer. Maar ja, we waren toen vooral bezig met het overlijden van mijn schoonvader. Corona speelde mee natuurlijk, maar meer op de achtergrond. We hadden immers andere zorgen. Drie dagen eerder overleed mijn schoonvader en op de 26ste zouden we hem gaan begraven.

Mijn schoonvader en ik deelden ook jarenlang dezelfde verjaardag. Twee jaar geleden vierden we nog dat we samen 145 werden. Ook daaraan is een eind gekomen. Ik moet zeggen dat ik, toen ik alweer ruim 26 jaar geleden in de familie kwam, niet verwacht had dat wij nog zo lang onze verjaardagen samen zouden kunnen vieren. Maar dat werd, gelukkig, wel realiteit. Stiekem ben ik wel een beetje bang dat vanaf nu mijn verjaardag altijd een klein rouwrandje zal hebben.

Wie had ooit kunnen vermoeden dat ook mijn 51ste verjaardag nog in het teken van corona zou staan. Geen bezoek, geen feest, niks, nada, niente. Of nou ja, natuurlijk wel iets. Een klein beetje.

Zo ga ik vanmiddag bij mijn ouders tosti’s eten. Mr. T. en Ova zijn werken, Saar is op school en ik werk (oh joy) thuis. Dus die break bij mijn ouders is van harte welkom.

En vanavond laten wij de lekkerste spare ribs ter wereld bezorgen die we met z’n vijfjes (want uiteraard is ook Ova Haar Lief van de partij) zullen nuttigen. Maar ja, dat is het dan wel zo’n beetje. Niet leuk. Ik houd namelijk van verjaardagen vieren. En nou maar hopen dat ik mijn 52ste verjaardag wel kan vieren. Dat heb ik verdiend, vind ik.

15 gedachten over “Tweede corona’verjaardag’

 1. Gefeliciteerd. Klinkt voor mij als de perfecte verjaardag. Balen voor jou.
  Hartelijke groet,

 2. Wat een raar jaar hรจ het is dat ik het wist maar het voelt niet als een jaar geleden dat je Sara za. Het is gewoon balen maar alsnog gefeliciteerd.

 3. Van harte proficiat met je verjaardag. Maak er met elkaar een gezellige dag van, want ook deze dag komt niet meer terug. Een gezond nieuw levensjaar gewenst!

 4. O zeker heb je dat verdiend, maar dit jaar dus nog even afzien.
  In ieder geval wรฉl van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Oke, ik probeer het toch nog een bรฉรฉtje feestelijk te maken en laat 52 ballonnen voor je op. Dat kan hier veilig zonder afval in de natuur!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

 5. Je zult ongetwijfeld de rest van je leven op je eigen verjaardag aan je schoonvader denken. Maar ik ben er ook van overtuigd dat de mooie herinneringen winnen en dat die uiteindelijk de boventoon zullen gaan voeren. Nu nog niet. Maar later.

  Voor nu heel erg gefeliciteerd met je verjaardag. Veel plezier bij je ouders (Tosti’s! Lekker!) en nogmaals een eet smakelijk en veel plezier voor vanavond!

 6. Van harte gefeliciteerd! Hoop ook voor je dat het volgend jaar weer ‘normaal’
  gevierd kan worden!

 7. Van harte gefeliciteerd. Klinkt toch wel een beetje als een verjaardags dag.
  Ik ga ervan uit dat je het volgend jaar echt uitgebreid kan vieren.

 8. Van harte gefeliciteerd! Prachtige manier om toch een beetje te vieren heb je gevonden, maar ik hoop met en voor jou dat het volgend jaar een groot feest kan worden.

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag.
  Ik hoop met jou dat je volgend jaar wel je verjaardag mag vieren.

Reacties zijn gesloten.