Wachtwoord

Ik begrijp van een aantal mensen dat ze niet in dit beveiligde logje kunnen en da’s eigenlijk heel erg jammer.

Want daarin staat een link naar de film die wij voor dodenherdenking maakten en die film die vind ik, oprecht, heel erg mooi, interessant en indrukwekkend geworden. En het liefst heb ik dat zoveel mogelijk mensen de film zien dus deel ik hem graag met jullie. Maar dan wel dus achter het slotje.

Het wachtwoord is trouwens gewoon helemaal zoals ze altijd zijn. Dus ik weet niet wat er misgaat. Misschien was er een tijdelijke storing. Maar mocht je de film heel graag willen zien, laat het dan hieronder even weten. Dan mail ik je wel een linkje.

4 gedachten over “Wachtwoord

  1. Het wachtwoord werkte bij mij ook. Maar ik hussel ‘m vaak door elkaar dus ik moest ‘m eerst even opzoeken. Dat duurt soms even. ;-)

  2. Het WW werkte wel hoor, maar ik moest er wel even over nadenken hoe het ook alweer in elkaar zal omdat je de laatste tijd wat minder WW logjes had.

  3. Ik was nieuwsgierig wat er achter het slotje zat, maar nu weet ik het dus. Aagje is weer gerustgesteld. ;-)

Reacties zijn gesloten.