17 gedachten over “Werk in uitvoering

    • Vanmorgen nog niet. Of alle jonkies zaten onder haar in het nest.

  1. Prachtig, hier in de Binnenmaas wonen er ook aardig wat. Ik kan er geen genoeg van krijgen als ze tegenkom. En midden in Dordrecht bouwt een koppel ieder jaar weer hun nest op een onhandige (want drukke) weg. De gemeente plaatst dan een zeil eromheen zodat argeloze voorbijgangers niet onheus bejegend worden :-)

  2. Prachtig om het nestbouwen zo te volgen. Ik heb nog nergens een nest in de natuur gevonden (wel onder ons afdak en waarschijnlijk ook in een nestkastje). Ik meende gisteren wel beversporen te zien, dus daar wil ik nog meer van zoeken. Vooral ook omdat hier volgens mij nog geen bevers zouden zitten.
    Voorjaar en natuur vind ik een geweldige combi, er is weer zoveel moois te zien.

  3. Erg mooi, toevallig op mijn blog ook een zwaan vandaag. En even iets anders, ik kon niet bij je vorige post. Ik heb je wachtwoord, maar het ging niet. Heb je iets veranderd?

  4. Zo mooi! Er zit op mijn vaste wandelroute ook op twee plekken een zwaan te broeden, maar ik durf geen foto’s te maken, want er staat er ook één op wacht die naar me begint te blazen zodra ik aan kom lopen. Dan loop ik dus maar stilletjes en zo snel mogelijk voorbij;).

Reacties zijn gesloten.