WitBlauwwaspraktijken

Mmmm, vandaag ontdekt dat het niet heel handig is om de portemonnee van je echtgenoot in de was te stoppen.

En dat het nog minder handig is als er een stempelkaart in zit met blauwe inkt :-(

13 gedachten over “WitBlauwwaspraktijken

 1. Haha, gelukkig zo en niet helemaal stukgewassen als een papieren servetje dat in een zak is blijven zitten…
  Zoonlief heeft er een handje van om stokjes, steentjes, etc in zijn zakken te laten zitten. Dat geeft soms ook bijzondere effecten.

  Wel verbaasde ik mij over de hoeveelheid contant geld die mr T. op zak heeft. Ik heb een tientje en een paar munten op zak en dat is al maaaaaaaanden hetzelfde tientje. Wat leven we dan digitaal!
  Wel krijgen de kinderen (9 en bijna 7) zakgeld, in muntjes. Af en toe vraag ik mijn ouders, die wat meer cash-flow hebben, om hun voorraad munten met ons te delen. En dan boek ik weer wat geld naar hen over ;-) De kinderen moeten ons wel helpen herinneren aan dat zakgeld, en het wordt misschien ook tijd om af te spreken wat ze ervoor mogen, én moeten, kopen. Nu is het vooral het spekken van de portomonnees.

  • Dat vind ik ook eigenlijk. Hij heeft altijd best veel contant geld op zak. Ik al lang niet meer.

 2. Aha… Nu snap ik waarom jij mijn geld zo schoon vindt. Dat van je man is trouwens schoner, want pas gewassen, maar niet wit. ;-)

 3. Inderdaad héél erg niet handig, maar het geld kan waarschijnlijk bij de bank wel omgeruild worden voor “schone” biljetten, de nummers zijn immers nog intact! Mijn moeder gebruikte destijds nog een zakje blauw om alles helder wit te wassen.;-)

Reacties zijn gesloten.