Kokoscurry met aardappel en ananas

Oh, die recepten van eatertainment zijn zo fijn! En zo lekker. Ik lees de krant op de tablet en op een van de laatste pagina’s staat altijd een recept. Als ze me aanstaan dan maak ik er een screenshotje van. En laatst kookte ik dus de kokoscurry met aardappel en ananas en dat was lekker!!!!

Het is een vegetarisch gerecht met een heleboel groenten! Dus veel snijwerk (sjalotjes, gember, wortels, bleekselderij, champignons, bloemkook en aardappeltjes.

Zelf gele currypasta maken dat kan natuurlijk ook, maar daar had ik nu even geen zin in.

Uit blik komen de kikkererwten en de linzen. En ook gaat er -uiteraard- nog kokosmelk in en ananasstukjes (en het sap).

Helaas zijn de kleuren op onderstaande foto niet zoals ze in het eggie waren. Het was echt een heel mooi oranje/gelig geheel.

Ter garnering snij je wat bosuitjes fijn en zet je ook nog wat gebakken uitjes op tafel. Samen met naanbrood is het een gerecht om je vingers bij af te likken! Zo lekker. En vegetarisch. Het leuke is dat een grote vleesliefhebber als Mr. T. bij dit soort gerechten het vlees totaal niet mist!

Het recept is hier te vinden. Ik zou zeggen: doen!

8 gedachten over “Kokoscurry met aardappel en ananas

  1. Het ziet er heerlijk uit! En het is hier ook een uitdaging om af en toe vegetarisch te eten met ook een vleesliefhebber in huis. Hoewel hij daar gelukkig wel steeds gemakkelijker in wordt ;-)

  2. Het ziet er heerlijk uit.
    Ik zou het wel een keer maken, maar ik weet niet of de curry pasta pittig is voor een meisje van 6?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *